B L O G 2015. godinaTekstovi koji se ovdje nalaze objavljeni su na mojim osobnim blogovima: zupnik.blog.hr i zupnikfranjo.bloger.hr

Četvrtak, 31.12.2015.

DRUŽE MILANOVIĆU...

Neki si dan u svome bijesu i nemoći poradi poraza krivio Crkvu i Ustaše. Time si jasno pokazao da tebi i nekima tvojima samostalna i neovisna Hrvatska nije niti pod razno.

Hrvatski su komunisti uvijek usko surađivali sa Srbima i njihovim velikosrpskim željama.

Umjesto što napadaš Crkvu i da na svakom koraku vidiš Ustaše, pa daj se malo okreni oko sebe pa pogledaj koliko si osvjedočenih četnika natrpao u svoju protunarodnu i protuhrvatsku Vladu. Za neke se točno znade da su se s oružjem u ruci borili protiv Hrvatske, a ti si im dao i ministarske i saborske stolice: Grčić, Stanimirović, Pupovac, Pusićka, Džakula...
Petak, 11.12.2015.

MILANOVIĆ I MOST BOŽE PETROVA ZAJEDNIČKI IZAZIVAJU DRŽAVNI UDAR U HRVATSKOJ

Već sam prije nekog vremena ovdje napisao da drug Milanović izaziva državni udar U Hrvatskoj, a sada mu se u tomu znatno približio nadobudni umski golobradi Božo Petrov.

Most bi doista sudjelovao u vlasti sa bilo kime, ali uz uvjet da oni izmišljaju neprovedive reforme a adgovornost za njihov neuspjeh da preuzmi oni kojima se oni pridruže.

Dođe li do toga da se – poradi ljubavi prema stolicama i privilegijama koje iz toga slijede – ili SDP ili HDZ udruže sa Božinim MOSTOM, Božin MOST će im biti trajni remetilački čimbenik.

Očito da Božo, njegov MOST i praktički svi članovi te čudne skupine nisu niti svijesni da svojim ucjenama i svojim glupostima vode Državu u neke vrste građanskog rata.

Ako je HDZ pobijednik izbora, čemu onda špekuliranje i mućenje tko treba biti imenovan za sastav Vlade?! Dok se oni nadmudruju i međusobno ucijenjuju, Slovenija nas ograđuje sa Žilet-žicom i svi mi više ličimo na logor na otvorenom nego na slbodnu i ravnopravnu članicu EU.

Tko je ono na dan ulaska Hrvatske u EU spustio hrvatsku zastavu na pola koplja!

I Petrov i Lovrinović i Grmoja i zapravo cijeli MOST se ponašaju kao da su se najeli ludih gljiva, i to one vrste koje ne usmrćuju nego samo smućuju glave onih koji ih pojedu.
Četvrtak, 10.12.2015.

SAM SEBE PRIJAVLJUJEM PROTUHRVATSKOM I PROTUVJERSKOM PROTAGORI

Ova protuhrvatska i protuvjerska udruga koja samu sebe naziva: „Udrugom za zaštitu prava ireligioznih osoba i promicanje ireligioznog poimanja svijeta“ najočitije diskrimina sve one koji nisu „ireligiozni“ niti im je „ireligiozno poimanje svijeta“ njihov svjetonazor.

Bez da su ispitali što se zapravo dogodilo u Đakovu, oni su se odmah okomili na Crkvu i na gradonačelnika Đakova jer da tobože diskriminiraju djecu budući da daju besplatne ulaznice djeci koja dolaze na mise-zornice.

Sve su to prijavili također i „Pravobraniteljici za djecu Ivani Milas Klarić“, koja je nakon što je ispitala cijeli slučaj ipak rekla da tu nema nikakove diskriminacije. Naime, ona se je već nekoliko puta opekla i izgubila neke sporove pa je sada i više nego oprezna!

Ovim povodom i ja sebe kao župnika iz Kastva prijavljujem PROTUHRVATSKOM I PROTUVJERSKOM PROTAGORI (ireligioznom!) jer sam i ja na sv. Nikolu nagradio čokoladama i lizaljkama svu djecu koja redovito dolaze na mise*-zornice, a na poseban sam način nagradio ministrante. Jasno da sam time diskriminirao sve one koji u Kastvu ne dolaze na zornice, a posebno sam diskriminirao rimokatoličku djecu međusobno jer sam ministrante posebno nagradio više nego ostale!

Prijavljujem se sam i Protagori i Prvobraniteljici za djecu, Ivani Milas Klarić!

Obično neki tipovi iznose argumenat da Crkva to može činiti ali ne sa porezom građana, pa bih pripomenuo i priupitao: pa zar roditelji rimokatoličke djece ne plaćaju porez? Zar i oni ne doprinose također boljitku i one djece u Hrvatskoj koja ne idu na vjeronauk i čiji roditelji kažu da ne vjeruju? Pa vjernici još više od svih drugih doprinose u zajedničku blagajnu jednostavno iz razloga što su u Hrvatskoj i najbrojniji.

Uostalom, zašto se ateisti, komunisti, srbofili i Protagore ne odreknu BOŽIĆNICE kada već ne vjeruju?! Božićnicu svim srcem žele a kažu da u Boga ne vjeruju!

Baš me zanima što će na sve ovo reći brojni – ali ipak u manjini – Protagore gore navedenih osobina.
Srijeda, 09.12.2015.

HRVATSKA JE POD TRAJNIM UCJENAMA MANJINA...

Nažalost, Hrvatsku su oduvijek – jedino ne za vrijeme predsjednika F. Tuđmana – ucjenjivale manjine: srpska (Pupovac, Stanimirović...), talijanska (Fulvio Radin), umirovljenička (HSU), itd. Sve to u ime nekakove tobožnje demokracije i ljudskih prava.

Do sada je Hrvatsku najviše najviše ucjenjivala, i još uvijek to radi, srpska manjina M. Pupovca i Stanimirovića – osvjedočenih čak i oružanih neprijatelja Hrvatske.

No, sada izgleda da prvo mjesto u ucjeni Hrvatske preuzima „MOST“. On ne samo što ucjenjuje nego i postavlja ultimatume većini.

Ako većina pristane na njihove ultimatume, onda praktički izbora ne bi trebalo niti biti: stranke treba jednostavno prisiliti da stave glave zajedno i da tako uplivamo u nekakovu novu Jugu gdje su se kao na nekom vrtuljku iymjenjivali „predstavnici Republika i pokrajina“. Svi znamo kako je to završilo. I to upravo hoće manjinski „MOST“. Shvatili su da su brzopleto i previše obećali u svjoj predizbornoj utrci, pa se sada nastoje ovim svojim besmislenim ucjenama većine nekako izvući i gliba u koji su se sam uvalili.

Tražiti da se spoje dvije nespojive stranke SDP i HDZ, to mogu tražiti i željeti samo ljudi ispijenih mozgova ili jednostavno ZLONAMJERNI i neprijatelji većine hrvatskih građana.

Nakon svakog njihovog međusobnog razgovora i gubljenja vremena, svi su zadovoljni. Za to vrijeme hrvatski građani pate i beznadno se nadaju nečem boljem.

SDP-ovci su odmah po dolasku na vlast, srušili gradnju PELJEŠKOG MOSTA, pa bi sada valjalo da neko i iz SDP-a i iz HDZ-a snažno lupne šakom po stolu i odlučno kaže: DOSTA, te tako sruši ovu nakazu od MOSTA koji niti kamo vodi niti koga spaja.

Međutim, izgleda da je svima vlast slatka i obećavajuća pa nikako da pošalju MOST u ropotarnicu ilizija.
Srijeda, 09.12.2015.

E MOJ ČIČAK...

opis slikeSvakomu onomu koji kaka po svom vlastitom narodu i Državi, kao što si onomade to činio ti i tvoj HHO, prije ili kasnije spadnu hlače i pokakaže se sva bijeda njegove golotinje.

Žao mi je da si doista tako teško bolestan, ali zar mislim da se ne sjećamo kako ti je bilo više stalo od agresorskih žrtava nego do žrtava Hrvatskog naroda koje je taj agresor prouzročio?

Veliš da ne smiješ nositi kajiš (remen). Ako ne možeš nositi kajiš (remen) onda možeš nositi tregere. Budući si došao i bez njih, znači da si podcijenio i osobu koja ti je uručila to (ne)zasluženo priznanje a i sve one koji su tu tvoju nemarnost i sramotu gledali.
Četvrtak, 03.12.2015.

DRUŽE PUHOVSKI-SOROŠE!

Blasfemiju da je ‘Najsmješnije da još postoje ‘branitelji’, pošto Hrvatsku ne treba braniti – to su mitske kategorije’ (usp. Dnevno.hr od 02. 12. 2015.), ovako bih prokomentirao: "Doista je „Smiješno da još uvijek postoje partizani i antifašisti – oni su mit i institucijska poremećenost“ koju Hrvatsku godišnje stoji oko 1 milijardu i 400 milijuna kuna.

Družge Puhovski-Soroš, kako to da zbog ove „institucijske poremećenosti“ u Hrvatskoj postoji još oko 40 tisuća partizansko-antifašističkih mirovina.

Ovakovo nešto može izreći samo osvjedočeni mrzitelj Hrvatske i jedan od najvećih krivotvoritelja povijesnih činjenica, drug Puhovski (Soroš!). Tog protuhrvatskog dvojnika uvijek smetaju hrvatski branitelji i kao njemu nije jasno kada je srbočetnička banda uz svesrdnu pomoć tzv. hrvatskih Srba započela agresiju na Hrvatsku.

On ‘Balvan revoluciju’ naziva samo ‘lošim vicem’. (usp. Dnevno.hr od 02. 12. 2015.).

Vjerojatno bi se onda po istoj tol logici „lošim vicem“ mogle nazvati i partizansko-antifašističke mirovine, jer jednu takovu prima i „sudionik rata“ koji je imao svega 3 godine kada je započeo 2. svjetski rat.

Ponovimo još jednom da Hrvatska godišnje za mirovine „vječno živućih“ partizana izdvaja oko 1 milijardu i 400 tisuća kuna, a – usporedbe radi – mirovine koje primaju hrvatski branitelji Domovinskog rata više su za samo 22.226 kuna od partizanskih mirovina (usp. Dnevno.hr od 10. 12. 2014.).
Srijeda, 02.12.2015.

BOŽO PETROV I NEKI IZ OŠTEĆENOG MOSTA (DUGONOGA!) JEDNOSTAVNO SERUCKAJU I PO SVOJIM BIRAČIMA I PO CIJELOJ HRVATSKOJ

Kako bi se što jače i „trasparentnije“ izrazio, upotrebio sam izraz „seruckanje“. Najprije su u sredinama gdje se svojim lažima i slatkoriječivim obećanjima dočepali vlasti, pokazali svu svoju nesposobnost i zapravo zlobu: lagali su – i znali su da lažu – obzirom na svoja obećanja, a ipak su tvrdoglavo nastavili lagati.

Na prošlim parlamentarnim izborima su također zahvaljujući svojim lažima i lažnim obećanjima dobili skoro pola milijuna glasova. Tomu se očito niti oni sami nisu nadali pa su zato obećavali i kule i gradove, a sada se ucjenom većinskog biračkog tijela nastoje izvući i Boga mole da ih mine bilo kakova odgovornost.

Da nije vrsna hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović, sazivanjem Sabora prekinula tu njihovu ucjenjivačku trakavicu, oni bi do besvijesti nastavili svoje seruckanje.

Pa ako je HDZ dobio povjerenje većine biračkog tijela, komu još nije jasno tko treba dobiti mandat za sastav nove Vlade?!

Da je Milanovićeva komunistička partija dobila većinu glasačkog tijela, očito bi „svima“ bilo posve jasno i posve bistro tko treba dobiti mandat.

Ako u vremenu i prostoru izgubljeni Božo Petrov traži da se HDZ i SDP međusobno dogovore da će dogovorno sastaviti novu Vladu, što će im onda vrlo oštećeni Božin Most?

Možda bi Boži Petrovu bilo najbolje da ipak potraži kakav konstruktivan savjet kod nekog iskusnog psihijatra, ali da to nikako ne bude on sam sebi.

Što se pak tiče dugonoge, ona je posebni fenomen Mosta: rastala se od bivšeg muža, brigu brine o maloj curici, studira, radi razne poslove kako bi otplatila par stotina tisuća duga kojeg je preuzela od bivšeg muža(!) fenomen za Guinessovu knjigu rekorda! Kako je to sve uspjela? Vrlo mi je slična ministru Grčiću koji jedini vidi silan četverogodišnji uspjeh Milanovićeve klike na vlasti, koji uspjeh nitko drugi ne vidi.
Subota, 28.11.2015.

MILANAOVIĆ KAO NAJOBIČNIJE I NAJBEZOBRAZNIJE KOMUNISTIČKO DERIŠTE

Svojim prezirom legalno izabrane hrvatske predsjednice, Kolinde Grabar-Kitarović, Milanović je jasno pokazao da u svojoj mržnji prema Hrvatskoj nadmašuje i četnika Nikolića.

Time je jasno pokazao da su najodgovorniji hrvatski komunisti oduvijek i svim srcem bili protiv samostalne i neovisne Države Hrvatske.

Neviđenja klanja nakon drugog svjetskog rata nad Hrvatima, izveli su upravo hrvatski komunisti, partizani i tzv. antifašisti uz svesrdnu pomoć srbočetničkih bandi koje su postali partizani tek nakon 1945. godine.

Ta ista komunistička klika po mentalitetu svojih djedova, očeva i pradjedova i dan danas drmaju Hrvatskom i svojim ponašanjem jasno pokazuju da im neovisna i samostalna Hrvatska nikako ne paše.

Drug Milanović je popljuvao grad heroj Vukovar nasilnim i noćnim uvođenjem ćirilice pod kojom su stradale tisuće Hrvata.

Drug Milanović kao izvorno komunističko derište do dana današnjega još legalno izabranoj predsjednici Hrvatske uopće nije čestitaao na izboru.

Dosta je pogledati preko npr. dnevno.hr sa kakovim je prezirom pružio svoju komunističku ruku predsjednici i kako je staljinistički promarširao pokraj nje.

Jedina mu je odlika što se nije htio sa predsjednicom slika6ti jer takova komunistička spodoba i nije zaslužila da se slika i da pokvarki sliku naše LEGALNO IZABRANE predsjednice, Kolinde Grabar-Kitarović.

I takova je spodoba bila i još to želi, biti predsjednik Hrvatske. Daleko su gori svi oni koji su za tu spodobu glasali bilo kao naivni zavedeni bilo kao svijesni.
Srijeda, 07.10.2015.

DRUŽE MINISTRE SRBINE OSTOJIĆU!

Jutros si svojim nevjerojatnim srpskim primitivizmon popljuvao našu (očito ne tvoju!) predsjednicu, gospođu Kolindu Grabar Kitarović, jer je išla u Mađarsku razgovarati o mnogočemu a napose o tzv. izbjegličkoj krizi.

Zanimljivo je kako to da se istim svojim primitivizmom nisi osvrtao na kontakte visokih i najviših hrvatskih dužnosnika – tvoga druga Milanovića, drugarice Pusićke i ostalih izroda iz protuhrvatske i prosrpske Milanovićeve Vlade kojoj i sam pripadaš – kada su letjeli pod skute srbočetnika i četničkih vojvoda u Beograd, i kada su isti ti srbočetnički agresori i vojvode paradirali po Hrvatskoj, širili mržnju svoje srbočetničke laži protiv Hrvatske, jer je to bilo tobože u interesu „dobrosusjedskih osnosa“. I to bez obzira što su oni izvršili agresiju na Hrvatsku, klali, ubijali i protjerivali Hrvate i razarali hrvatsku infrastrukturu, hrvatske kuće, hrvatske crkve, itd., a Mađari nisu napadali niti razarali Hrvatsku?

Tvoj gazda, drug Milanović, je izjavio da pojma nije imao (već po drugi puta!) kamo to ide i što radi hrvatska predsjednica. Pa zašto mu to ti nisi rekao jer ti očito znadeš kamo je to ona išla i kakova će „ogromna šteta“ nastati od njezinog posjeta Mađarskoj?!

Još se samo malo strpite pa će vam svima odzvoniti na slijedećim izborima. Nije mi jasno da li uopće znadete kada će vam izborno zvono zazvoniti i odzvoniti posmrtni marš vašoj protuhrvatskoj komunističko-srpskoj raboti protiv Hrvatske?
Četvrtak, 17.09.2015.

STRAVIČNI DOKAZI IZ HUDA JAME

Ovo su pletenice živih zakopanih hrvatskih djevojakaPonedjeljak, 14.09.2015.

BUJICA U HUDOJ JAMI!

KAMERE UŠLE U STRATIŠTE 'HUDA JAMA': Snimili strašne zločini Titovih krvnika za koje nitko nije odgovarao

Petak, 04.09.2015.

HRVATSKI KOMUNISTI, JUGONOSTALGIČARI I SRBI POTPUNO JEDNAKO MISLE O HRVATIMA, O USTAŠAMA, O BLEIBURGU, O JASENOVCU, O HRVATSKOM POZDRAVU “ZA DOM SPREMNI”...

Upravo je za nevjerovati sa kakovim smo mi komunističko-jugoslavensko-srpskim zločincima i monstrumima živjeli i još uvijek živimo. Jedan od tih monstruma – srpski ministar rada Aleksandar Vulin, a i sam vrh današnje srpske Vlade nije ništa drugačiji – izjavio je dana 30. 08. 2015. kako hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović “nije smjela položiti vijenac i u Jasenovcu i u Bleiburgu. . U Bleiburgu leže strijeljane ustaše. Mnogi od njih su dželati iz Jasenovca, a u Jasenovcu leže njihove žrtve...”(Direktno.hr od 28.08.2015.). Dakle, za ovog monstruma je posve prirodno što su Titovi krvoloci na Bleiburgu i Križnim putevima ubijajali ustaše, jer – za razliku od Jasenovca, “ubijeni na Bleburgu nisu zaslužili poštovanje...” (nav. mjesto) To je točno na istoj valnoj dužini sa izjavama doživotnog bivšeg predsjednika Mesića koji je izjavio da su žrtve Bleiburga dobile ono što su i zaslužile. Još jedna komunistička spodoba, tobože povjesničar, dr. Hrvoje Klasić – inače nećak druga Mike Špiljaka – će izjaviti da “U Bleiburgu nisu ubijani Hrvati, nego neprijatelji države” (Nedjeljom u dva dana 17. 05. 2015.). Tom vrlom komunističkom monstrumu bih mogao odgovoriti da također i “u Jasenovcu nisu ubijani Srbi...nego neprijatelji mlade NDH-azije”. Ta sami su se hvalili kako su rušili mostove, pruge, podmetali eksploziv u javene ustanove (Zagrebačka pošta!), rušili telefonske i strujne stupove, ubijali Ustaše i Domobrane iz zasjede, itd.

Bivši i današnji hrvatski komunisti sistematski i trajno provode demonizaciju Nezavisne Države Hrvatske, bjesomučnu demonizaciju Ustaša i svih onih koji su se borili za NDH i prije i u Domovinskom ratu. Temeljem te demonizacijeje sada je dovoljno samo reći da je nešto ustašluk pa da stoga uopće nije potrebno navoditi dokaze i činjenice da to stvarno jesu. Istovremeno se još dan-danas veliča najveći balkanski krvnik Tito, partizani i tzv. antifašisti koji su pobili daleko više ljudi, žena, djece i starace nego Ante Pavelić i njegovi Ustaše. Pa nije A. Pavelić 10. najveći krvnik čovječanstva nego nečiji voljeni drug Tito.

Hrvatski izrodi zajedno sa srbočetnicima iz petnih se žila ustremljuju protiv pozdrava “ZA DOM SPREMNI”, pripisujući ga ustašama, pa je to stoga fašistički pozdrav pod kojim su počinjeni zločini. Drugovi zaboravljaju da je godinama u službenoj upotrebi Titove krvničke tvorevine Jugoslavije bio poklič: “SMRT FAŠIZMU – SLOBODA NARODU!” pod kojim su pokličom počinjeni daleko veći zločini nakon rata nego što su ih počinile Ustaše i Ante Pavelić.

Napokon, i da je poklič “ZA DOM SPREMNI” ustaški, pa što mu fali?!

Nego, zanimljivo kako to da razni Pupovci, Jakovine, Klasići, Goldsteini, Pusići, F. Butorci, Ivaniši, novinari NL i drugih protuhrvatskih glasila...nose u svojim džepovima i novčanicima ono što je doista izvorno ustaško, a to se zove KUNA?! Kuna im paše, iako je ustaška, a “Za dom spremni” im ne paše iako nije ustaški nego prastari hrvatski pozdrav.

No, trebam im ipak dozvoliti da još malo kukuriču jer vjerojatno će uskoro završiti u loncu povijesnih protuhrvatskih obmana, laži, maštanja o nečem što samo razni Grčići Milanovićeve sljedbe vide, zaduživanjima Hrvata i Hrvatske, itd. Tobože su smanjili broj nezaposlenih jer su svojom prljavom i neuspješnom politikom poslali van oko 100 tisuća ljudi...

Također je zanimljivo kako baš mrzitelji svega što je hrvatsko dobivaju prostor u sredstvima priopćavanja kada i koliko žele, a pravih domoljuba nema ni na vidiku. U tu grupu spadaju već spomenuti Hrvoje Klasić, Tvrtko Jakovina, Ivo Golstein, Dragan Markovina (Pupovac ga zaposlio!), Vjekoslav Perica, Obersnelov pulen Frljić, itd. I takove spodobe predaju na hrvatskim fakultetima i odgajaju nam mladost.
Utorak, 25.08.2015.

ZA DOM SPREMNI

Pa da taj poklič i jest ustaški – a nije - što mu fali?!

Svi oni koji taj prekrasni hrvatski pozdrav „ZA DOM SPREMNI“ pripisuju ustašama, preporučio bi takovima da budu dosljedni pa de se onda odreknu i ustaške KUNE.

Prisjetimo se samo kakova se graja digla kada je pokojni hrvatski predsjednik Franjo Tuđman odlučio kao novčanu jedinicu uvesti KUNU! A sada svi – a pogotovo Srbi – veoma vole KUNU. Znači li to da i oni vole NDH-ziju?!

Ovaj tjedan namjeravam posjetio svoju rodnu kuću u Cetingradu pa mogu poručiti da sam ZA DOM SPREMAN i da za taj put imam dovoljno KUNA u džepu.

Zanima me samo kakovI to mamlazi sjede u oko Ureda predsjednice. Gospodo ili drugovi iz Ureda predsjednice, smjesta vadite KUNE (ustaške!) iz svojih džepova i vratite ih domoljubnoj Hrvatskoj po kojoj ovako pljujete. Uvijek sam bio i biti ću: ZA DOM SPREMAN, kao i stotine tisuća hrvatskih domoljuba!
Utorak, 25.08.2015.

U „TOLERANTNOJ“ RIJECI I UBIJAJU I NAPADAJU...

Razna novinarska i politička piskarala i brbljavci izlanu da je Rijeka „tolerantni“ grad. To bi trebalo značiti da se u Rijeci ne događa ništa loše, kao što su ubijstva, krađe, napadi i tomu slično. No stvarnost je posve drugačija: u Rijeci se i ubija i krade i napada. Prisjetimo se ubijstva „dobrog duha Rijeke“ Vitomira Jovičića Simkea (08. 04. 2010.), ubijstva Aleksandra Abramova (08. 12. 2009.), o čemu bi se još i danas pisalo da su ga ubili Hrvati, prisjetimo se također ubijstva u tunelu čovjeka iz Crikvenice, itd., itd.).

No, ono što posebno bode u oči jest činjenica da o nekim napadima se i govori i piše i urliče, a o nekim se sistematski šuti.

Tako, kada je dana 05. kolovoza ove godine, na očito izazivanje Obersnelovog pulena, O. Frljića, u nekadašnjem HNK Ivana Pl. Zajca, a sada komunističko-frljićevsko-babićevskom kazalištu izvedeno izazivačko i protuhrvatsko „skazanje“, po Frljićevom receptu izabranih žena različitih nacionalnosti, napdnut novinar svi su se mediji digli na zadnje noge i oštro osudili taj napad. I to s pravomj. U tome ih je predvodila ekipa novinara oko NL i tzv. HND, razni Mijići, Anke Partizanke, itd.

Kada je pak dana 23. kolovoza na potpuno mirnom i dostojanstvenom skupu koji je organitzirao gosp. Mile Biondić, napadnut nekadašnji diplomat i savjetnik pokojnog predsjednika Franje Tuđmana, gosp. Antun Babić, niti NL, niti drug Obersnel, niti Mijić, niti „Anka Partizanka“, a niti tzv. HND o tome nisu prozborili niti jednu jedinu riječ.

Toliko o objektivnosti novinara NL, druga Obersnela i tzv. HND.
Nedjelja, 16.08.2015.

U MNOGOČEMU SAM PRETEKAO SV. OCA PAPU FRANJU, SVOG IMENJAKA, A NAPOSE U KRŠTENJIMA

Kada je sv. Otac papa Franjo u Sikstinskoj kapelici dana 13. 01. 2014. krstio dijete nevjenčanih roditelja, cijeli je svijet to s odobravanjem pohvalio. Moja malenkost je postala svećenikom prije 48 godina, i to sam ja radio od samog početka svoje svećeničke službe, dakle, ravnih 47 godina prije sv. Oca Pape Franje.

Sada se već nekoliko godina govori o Međugorju i o navodnom ukazanju Majke Božje u Međugorju, o čemu se očekuje mišljenje sv. Oca Pape Franje, a o čemu ja osobno imam dva mišljenja: 1. Mislim da Majka Božja ima daleko pametnijeg posla nego da se baš tako često ukazuje u Međugorju. No, ako ljudi potpuno svojevoljno i slobodno dolaze u Međugorje, ako za to troše svoje vrijeme i svoj novac, ako se tamo lijepo osjećaju, to je izvanredno i hvale vrijedno, bez obzira na činjenicu mogućeg ukazanja.

2. Na pitanje hodočasnika iz Italije koji na povratku iz Međugorja, smireni sretni i zadovoljni navrate kod mene – često njih oko 100 – i kada me pitaju što ja mislim o Međugorju, onda im kažem slijedeće: Ako se je Majka Božja ukazala u Lurdu i Fatimi, onda se je ukazala i u Međugorju. Ako se pak Majka Božja nije ukazala u Međugorju onda se nije ukazala ni u Lurdu ni u Fatimi. To je moj odgovor prije nego sv. Otac Papa Franjo, na temelju izvješća komisije koja je u tu svrhu imenovana od Vatikana, izrekne svoje mišljenje.

Dakle, valjalo bi da napokon Majka Božja prestane tako često dolaziti u Međugorje, tj. da dotične vidjelice i vidioci prestanu napokon sa svojim nebulozama, te da se prihvati one uobičajene, nazovimo, činjenice uakazanja u Lurdu i Fatimi. Najvažnija je stvar da svake godine tisuće i tisuće hodočasnika dolazi u Međugorje sa svih strana svijeta i da se tamo lijepo osjećaju.

Dakle, sveti Oče, ako se je Majka Božja ukazala u Lurdu i u Fatimi, onda se je ukazala i u Međugorju, a ako se nije ukazala u Međugorju onda se nije ukazala niti u Lurdu i niti u Fatimi!

Mišljenje pak komisije tzv. „stručnjaka“ imenovanih u tu svrhu za ukazanja M.B. u Međugorju, objesimo mačku za rep, uz uvjet da bude negativno.

Pa neka se napokon nešto lijepo i ekonomski korisno dogodi o kod nas!
Petak, 14.08.2015.

IMAJU LI I HRVATI PRAVO SLAVITI SVOJE POBJEDE TE OPLAKIVATI I SPOMINJATI SVOJE ŽRTVE?

Pupovcu komu je srbovanje jedino zanimanje, drugu Mijiću i „Anki partizanki“ iz NL, Pusiću, drugu Jovanoviću, Slovenki Teršelički, hrvatskim tzv. antifašistima, jugonostalgičarima posebno iz redova komunista, itd.:

Zar Hrvati nemaju pravo slaviti svoje pobjede i oplakivati svoje žrtve kao posljedicu srbočetničke agresije Srba iz Srbije i Srba iz tzv. Krajine?

Drug Mijić i Slovenka Teršelička svako toliko izvlače Varivode – ne kao da im je stalo do tih žrtava, nego da pomoću njih stalno blate Hrvatsku. Tako drug Mijić u svome komentaru u NL od 12. 08. 2015. na str. 2. doslovno piše:

„Na taj je dan (28. 09. 2005., m.o.), debelo nakon završetka slavne vojno-redarstvene akcije, u Varivodama ubijeno devetero mještana, hrvatskih građana srpske nacionalnosti, od kojih je najstariji imao 84, a najmlađi 55 godina. Dakle, da se samo to dogodilo, o „Oluji“ čistoj kao suzi mogu govoriti samo neznalice ili oni koji žele u ime lažnih svetinja i mračnih namjera revidirati povijest, poput trenutačne predsjednice RH“ (vidi nav. mjesto). Na stranu što to nisu bili hrvatski grašani srpske nacionalnosti nego građani tzv. Krajine, srbočetničkog zametka Velike Srbije, drug Srbin Mijić zaboravlja ogromne hrvatske žrtve njegovih Srba. Zaboravlja Vukovar, zaboravlja Škabrnju, zaboravlja sva sela između Vukovara i Osijeka, zaboravlja, Zaboravlja Liku, Kordun, Baniju, Zagreb, Zadar, Gospić, Dubrovnik...

Evo samo malo podataka sa Korduna i dijela Like za posvijestiti činjenicu stradanja Hrvata za druga Mijića, Teršeličku, Pusića, Pupovca...:

Mijiću, tvoji su Srbi u Cetingradu ubili 46 (među kojima 2 Srbina!) a svi ostali Hrvati i Hrvatice – Varivode devet!

U Cvitoviću Srbi ubiše 19 Hrvata i Hrvatica od kojih je Janko Begović imao 83 godine – Varivode devet!

U Drežnik gradu Srbi pobiše 87 Hrvata i Hrvatica od kojih je Jelena Štefanac imala 89 godina – Varivode devet!

U Lađevcu Srbi pobiše 53 Hrvata i Hrvatica – Varivode devet!

U Rakovici Srbi pobiše 26 (+ jedan nestali) Hrvata i Hrvatica – Varivode devet!

U Slunju Srbi pobiše 28 Hrvata i Hrvatica – Varivode devet!

U Vagancu Srbi pobiše 13 Hrvata i Hrvatica od kojih je Milka Kukuruzović imala 88 godina – Varivode devet!

U Saborskom Srbi pobiše 50 Hrvata i Hrvatica – Varivode devet!

Na Plitvicama Srbi ubiše dijete I. Špoljarić od tri mjeseca starosti – Varivode devet!

U Saborskom Srbi su ubili 50 Hrvata i Hrvatica od kojih je Marija Krizmanić imala 89 godina – Varivode devet!

U Vukovaru su Srbi pobili par stotina Hrvata i Hrvatica među kojima i dijete od 6 mjeseci, a kroz krvave srbočetničke logore u Srbiji prošlo je oko 30 tisuća Hrvata i Hrvatica od kojih se mnogi nikada nisu vratili – Varivode devet!

Ovako bi se u nedogled moglo nizati sela i gradovi u kojima Srbi pobiše tisuće i tisuće Hrvata i Hrvatica, ali tko želi lako može doći do preciznih podataka o Hrvatskim žrtvama.

Ovdje sam ispustio imenovati da su sve crkve na okupiranom području ili potpuno srušene ili pak teško oštećene.

Evo, druže Mijiću, kada već krokodilske suze liješ za devet žrtava iz Varivoda i kada ističeš koliko je godina imala najstarija i najmlađa ubijena osoba srpske nacionalnosti iz Varivoda, tebi i ostalim mrziteljima donesao sam imenom i prezimenom koliko su imale najstarije i najmlađe hrvatske žrtve. Kada je pokojni hrvatski predsjednik Franjo Tuđman zagovarao pomirbu među vlastitim narodom – ustaša i partizana, tada su se na zadnje noge digli hrvatski komunisti, neke od udruga i srbočetnici – to je za njih bilo bogohuljenje. Sada kada isti taj komunistički mentalni sklop, raznorazne udruge (tobože nevladine!), Slovenka Tršelička, srbočetnici iz Srbije, četnici iz Hrvatske, raznorazni Stanimirovići, Pupovci i slični, zagovaraju i traže da se ustanovi „dan sjećanja“ za sve žrtve, sada je to tobože posve u redu iako se radi o agresoru i žrtvi.

Kaže se da je svaka žrtva jednaka ali izgleda da su neke određene žrtve (srpske) jednakije.

I na kraju "Anki partizanki" i drugu Mijiću: dana 05. 08. 2015. u Kninu nije bio DERNEK nego se derneci održavaju u Srbu, Kumrovcu, Jasenovcu i u nekoj šumi kod Siska.
Srijeda, 05.08.2015.

NAKON OSLOBODILAČKE AKCIJE HRVATSKE VOJSKE „OLUJE“

Nakon što su hrvatska vojska i policija u oslobodilačkoj akciji pod nazivom „OLUJA“ temeljito mpomeli srbočetničko smeće koje je poubijalo i protjeralo preko stotinu tisuća Hrvata sa okupčiranih područja, i kada su Kninhski krvoloci dojurili kod svoga vođe Miloševića, on im je ovako dogovorio:

„“Molim vas, šest hiljada Hrvata je branilo Vukovar pola godine. Napadala je cijela Prva armija, zrakoplovstvo, čudo, sva sila koju je imala JNA, a oni nisu obranili Knin (...) jer po svim izvještajima, čim je prestala artiljerijska priprema u sedam uvečer, oni su naredili - bijeg! (...) Sada se mi trebamo uvlačiti u jednu situaciju (...) kao da je nama stalo više do tog teritorija nego onima koji su imali sve uvjete da se brane, a odlučili su pobjeći!” zaključio je ljutiti Milošević. (Jutarnj list od 04. 08. 2015.)

Mislim da je ovo najveća pohvala hrvatskim olujinim vitezovima – vojsci i policiji Tuđmanovih bojovnika i hrvatskih domoljuba.
Utorak, 04.08.2015.

EVO PRIZNANJA GLAVNOG UREDNIKA „VERITASA“ TKO JE ZAPRAVO PROTJERAO SRBE IZ KRAJINE

Savo Štrbac, četnik po začeću, četnik po zvanju, četnik po zanimanju, četnik po lažima, četnik po mržnji prema Hrvatskoj...ovih je dana priznao da Srbe iz tzv. krajine nisu protjerali Hrvati i hrvatska vojska u OLUJU nego je to bio isključivi cilj i potez samih Srba poradi „očuvanja biološke mase Srba“.

Tko ne vjeruje neka pročita donji link.

www.dnevno.hr
Utorak, 04.08.2015.

KAKO MANJINSKA KOMUNISTIČKA RIJEKA I PROTUHRVATSKI NL SLAVE „OLUJU“!?

Danas, 04. 08. 2015. na 20. obljetnicu veličanstvene vojno-redarstvene akcije hrvatske vojske i policije, duboko u popodnevnim satima u Rijeci nije bilo niti jedne jedine hrvatske zastave. Što se pak tiče NL, u svome ogavno protuhrvatski nastojenom komentaru „anke partizanke“ ona posve jasno očituje neograničenu mržnju protiv Neovisne Države Hrvatske. Čak i kada tobože kritizira njoj dragu jugu, ona u stvari kritizira današnju Hrvatsku.

Što se pak tiče priloga NL o OLUJI, taj je prilog unakažen i zapravo izrugan nekim ukoričenim LAIBACHOM o tzv. „urbanoj kulturi“ gdje se donosi tekst o „SJEVERNOJ KOREJI, NAJZATVORENIJOJ DRŽAVI SVIJETA“. Očita novolistovska protuhrvatska pomisao na Hrvatsku. Tako se meni čini.

Osim toga, službena protuhrvatska komunistička Rijeka (partija je na vlast došla sa veoma malim brojem glasova – uglavnom rodbine i prijatelja druga Obersnela i njemu sličnim), uopće nije predvidjela organiziranu proslavu OLUJE u Rijeci.

Možda će ih malo uzdrmati Mile Bjondić.
subota, 01.08.2015.

SDRBI OPET UGROŽENI

Ovih smo dana mgli čuti iz ustga makvođoh srpskih vjerskih predstavnika kao i od veoma ugroženog M.Pupovca, kako su Srbi u hrvatskoj ponovno ugoreženi.

Ovakover nebuloze njihovih visokih vjerskih predstavnika i uvijek protiv Hrvatske spremnog M.Pupovca, kao u pravilu sejavljaju upravo u mjesecu kada Hrvatska i njezini građani Hrvati,lojalni Srbi i ostali slave veličaanstvenu pobjedu hrvatske vojske nad srbočetničkim agresorom iz Srbije i odmetnulih Srba u Hrvatskoj.

Očito da srpski vođe više ne mogu čekati naka tridesetogodišnja ili pak četrdesetogodišnja razdoblja pa da onda ponovno započnu svoj krvavi pir, panastoje skratgiti to uobičajeno vremensko razdoblje.Oni ponovno potiču Srbe u Hrvaatskoj pčrotiv njihove i naše domovine Hrvatske.

Budući da uporno okrivljuju Hrvaatsku i hrvatske branitelje za nekakovo „etničko čišćenje“ slobodan sam i predstavnicima njihove pravoslavne crkve kao i najvišem srbočetničkom vodstvu u Srbiji poručiti:

1. Srbi su u Hrvatskoj doista ugroeni jer im ina;e njihovi vjerni saveynici, hrvatski komunisti Milanovi'eve vlade nisu dali sva ministarska mjesta u Vladi. Zahvaljujući Milanovićevoj komunističkoj kliki, u Hrvatskoj su jedino ugroženi Hrvati.

2. Što se tiče „etničkog čišćenja“, kako Hrvata tako i Srba krivi su samo i isključivo srbočetničke Miloševićeve horde.Pa kako to da Srbi tako brzo zaboravljaju temeljito čišćenje Hrvata saokupiranih područja Republike Hrvatske Sjetimo se etničkog čišćenja Vukovara i okolnih sela, sjetimo se tisuća Škabrnja...Samo sa Korduna domaći i srpski četnici protjerali su oko 18.000 Hrvata a 434 pobili samo zato što su Hrvati. Dakle, „etničko čišćenje Hrvata započeli su srbočetnički agresor kojima su se svesrdno pridružili i mnogobrojni hrvatski Srbi koji su nakon „balvan revolucije“ odjednom postali srpski Srbi.Pravo je rekao drug Mesić: „žive u Hrvatskoj a Boga mole da kiša padne u Srbiji“!

3. Što se pak tiče veličanstvene vojnoredarstvene akcije hrvatske vojske i policije nazvane „OLUJA“, i za to „etničko čišćenje“ Srba odgovorni su samo i isključivo pobunjeni Srbi i njihovi mentori iz Srbije. Pa i malo dijete danas može na intgrnetu pronaći tko je Srbe pripremao i tko ih je praktički primoravo da napuste Hrvatsku. Za vrijeme okupacije najviše njihovi crkveni predstavnici i politički lideri su govorili: „ako se san o Velikoj Srbiji ne ostvari, svi Srbi napustite Hrvatsku. Tko ne vjeruje ovomu što pišem neka na Googlu upiše: „VEŽBA ZA BEŽANIJU“, pa će jasno vidjeti i čuti (priloženi vido je vrlo jasan i razgovjetan!) kako komandant 132. pješadijske brigade SV, pukovnik Marko Reljić u srpnju 1995. diže cjelokupno stanovništvo i svuj stoku iz Tržića na Kordunu i priprema ih za „bežaniju“, grozeći se nekim ustaškim klanjima ako ga neposlušaju.

4. Što se pak tiče „etničkog čišćenja“ Miloševićevih krvoloka i vođa domaćeg srpskog stanovništva, te vođe hrvaatska vojska nije niti pokušala čistiti jer oni su toliko porljavi u svojim krvoločnim dušama i umovima da ih nikakovo čišćebnje ne može očistiti.

NB! Svim hrvatskim braniteljima od srca zahvaljujem na veličansvenoj „OLUJI“, kojom je temeljito pomteno srbočetničko smeće, a građanima Hrvatske čestitam ove veličanstvene dane mjeseca kolovoza!
Srijeda, 24.06.2015.

ČEMU TOLIKO MAHANJE VEĆ ISTROŠENOM ZASTAVOM TZV. „ANTIFAŠIZMA“?

Slušajući ili čitajući dnevni tisak ovih dana kod nas gdje se tzv. „antifašizam“ uzdiže do zvijezda, čovjek bi rekao: doista bi bila prava povijesna katastrofa da kojim slučajem nije postojao i „fašizam“, jer obo blebetanje o „antifašizmu“ se hrani samo i isključivo „fašizmom“.

Pod taj plašt „antifašizma“ ugurali su se tipovi svih vrsta: komunisti, petokolonaši, srbočetnici, mrzitelji Hrvatske kojima samostalna i neovisna Država Hrvatska nije bila niti „pod razno“ u primislima, Titovi krvoloci i monstruozni koljači stotina tisuća Hrvata...

Dosta je samoga sebe ili Titove monstrume nazvati „antifašisti“ i time si izrekao samo i isključivo vrhunsko dobro svake vrste. S druge pak strane dovoljno je reći „ustaša“, „fašist“ i izrekao si samo i isključivo sve najgore.

Svaki čas se pojavi pokoji sudac koji ponovno i ponovno na optužničku klupu stavlja čitav hrvatski narod, koristeći pojam „ustaša“, a kad tamo, svaki dan iz prikrivenih grobišta „izlaze“ na svijetlo dana desetci, stotine i tisuće kostura koje su komunisti i antifašisti pobacali u jame – bez suda i dokazivanja bilo kakove krivnje.

„Treba imati poštovanje prema svim žrtvama, ali treba napokon vrlo jasno osuditi ustaški režim“ reći će drug Nenad Zakošek (NL od 24. 06. 2015., str. 6.). Pa druže Zakošek, ustaški je režim već preko 60 godina na optuženičkoj klupi, ali kada god treba što negativno govoriti o Hrvatima i o Hrvatskoj, ponovno ga se postavlja na tu optuženičku klupu. Dajte već jednom donesite tom pokojniku presudu pa na optuženičku klupu napokon dovedite partizane, komuniste, antifašiste, srbočetnike čiji su pripadnici učinili daleko brojnije i monstruoznije zločine nego što su činile ustaše.

Osim toga, pa koja bi država mirno gledala rušenje mostova, miniranje pruga, rušenje telefonskih i strujnih stupova, ubijanje svojih građana iz zasjeda, itd. A da je tomu tako može se provjeriti što su tzv. antifašisti (Srbi) na Kordunu radili protiv NDH i Hrvata. O tome govori knjga: „KOTAR VOJNIĆ u narodnooslobodilačkom ratu i socijalističkoj revoluciji“ koja je izišla u Karlovcu 1989., a čiji je glavni i odgovorni urednik Dr Đuro Zatezalo. Knjga je izišla u predzoru Domovinskog rata s namjerom da sije mržnju protiv Hrvata i Hrvatske Države ne samo na Kordunu nego i širje.
Petak, 19.06.2015.

DRUŽE LEKO, VI JEDNOSTAVNO LAŽETE I KRIVOTVORITE POVIJEST U SVRHU SIJANJA MRŽNJE PROTIV HRVATSKE

Povodom 22. lipnja – tzv. Obilježavanja dana antifašističke borbe, drug Leko je izrekao niz monstruoznih laži, podvala i krivotvorina.

Tako je drug Leko u svojstvu predsjednika Hrvatskog sabora izjavio i slijedeće:

„Antifašizam je slobodarski ustanak naroda Europe protiv ekstremizma, totalitarizma, nasilja, ubijanja i rata“ te bez imalo srama izjavio u svojoj čestitki građanima Hrvatske „Dana antifašističke borbe, 22. lipnja, te poručio da je njegovo obilježavanje doprinos izgradnji društva mira, tolerancije i demokracije“ (Hina, Petak. 19. Lipanja 2015. u 11,26).

Drug Leko je zaboravio da je taj tzv. „antifašizam“ najkrvaviji sistem ovih prostora koji je u smrt poslao stotine tisuća Hrvata bez suda. Zar je to „doprinos izgradnji društva mira, tolerancije i demokracije“? Ubijanje bez suda tolikih tisuća razoružane hrvatske vojske, staraca, žena i djece, zar je to „oprinos izgradnji društva mira, tolerancije i demokracije“? Druže Leko, zar te srce ne boli kada je prije par dana objavljena hrpa pletenica kose hrvatskih majki i djevojaka?

Druže Leko, ako je komunističko-antifašistička borba pod najvećim balkanskim krvolokom Titom bila pravedna, tolerantna i demokratična, zašto se onda skrivalo i tajilo tisuće i tisuće jama u koje je poubijano i pobacano stotine tisuća Hrvata? Sve do Domovinskog rata o tome se nije smjelo niti znati niti govoriti pod prijetnjom skraćivanja za glavu.

Zatim, druže Leko, nije Pavelićeva Hrvatska javila Hitleru da je „Judenfrei“, nego je to prva učinila hrvatskim komunistima i antifašistima veoma draga Srbija. Prema tome u Srbiji i nisu mogli „strahovati Židovi i Romi od terora i ubijanja“ jer ih jednostavno u Srbiji nije niti bilo.

Nego valjalo bi da drug Leko malo pročita koliko je u ustaškoj vojsci bilo Židova i Srba i tko je raznim potrepštinama obskrbljivao logor u Jasenovcu.

Na kraju, krajnje groteksno i krivotvoriteljski zvuči Lekina izjava:

“Sudionici antifašističke borbe, kao i svi oni koji su na druge načine pružali otpor nacizmu i fašizmu u Drugom svjetskom ratu, svoje su živote izložili velikoj opasnosti i pogibelji u ime čovječnosti, u ime prava svakog čovjeka na život u slobodi i miru. Antifašistički pokret u Hrvatskoj oslobodio je i ujedinio vjekovna hrvatska područja te je odlukama ZAVNOH-a postavio temelje državne suverenosti, a time i današnje, demokratske neovisne i samostalne, hrvatske države za koju su se tijekom Domovinskog rata borili hrvatski branitelji...“ (nav. mjesto).

Ako je, druže Leko, "antifašistički pokret" donesao slobodu, zašto su se hrvatski branitelji morali 1990. dignuti protiv istog agresora i pod istom zvjezdom petokrakom? Mislim da je usporedba hrvatskih branitelja sa nekim ZAVNOH-om također deplasirana.

Druže Leko, taj tzv. „Antifašistički pokret u Hrvatskoj“ značio i sigurnu smrt za stotine tisuća Hrvata. To je prava istina i o tome govore tisuće i tisuće zatajenih grobište diljem ovih „oslobođenih“ područja.
Petak, 12.06.2015.

SRBI OPET UGROŽENI U HRVATSKOJ – A S NJIMA I SVE OSTALE NACIONALNE MANJINE KOJE SU SE U SVIBNJU OVE GODINE PRETVORILE U SRPSKE MANJINE!

Najprije je Milorad Pupovac, nakon što je u svibnju 2015. u Puli, „nadljudskim naporima“, uvjerio predstavnike svih nacionalnih manjina u Hrvatskoj da su ugroženi, svi su složno povraćali po Hrvatskoj. Čak su Hrvatsku tužili EU.

Evo tko su potpisnici Deklaracije: Nedžad Hadžić (Bošnjak), Milorad Pupovac (Srbin), Mile Horvat, (Srbin), Dragan Crnogorac (Srbin), Furio Radin (Talijan), Šandor Juhas (Mađar), Vjeko Kajtaz (Rom), Vladimir Bilek (Slovak) i predsjednik Savjeta za nacioanlne manjine, tko drugi nego Aleksandar Tolnauer (Židov). Nakon gore navedenih osam posrbljenih predstavnika nacionalnih manjina, javila se i stanovita Tamara Opačić koja doslovno piše: „Nasilje nad Srbima esklaira uvijek kada se HDZ pokušava domoći vlasti“ (CROPIX od 07. 06. 2015.).

Sve gore navedeno je bjelodano točno: svi Srbi u izdajničkoj Milanovićevoj komunističkoj vladi su doista ugroženi, jer ako na vlast dođe domoljubna i narodna vlast, Srpska klika će morati ispariti iz vlasti. Svi ovi srbočetnički pljuvači protiv tzv. hrvatske Milanovićeve vlasti, u stvari pljuju po srpskim ministrima koju su od Milanovićeve komunističke vlasti namješteni na gotovo najvažnije položaje u unutrašnjim i vanjskim poslovima nekadašnje Republike Hrvatske.

Da je Milanovićeva komunističko-srbočetnička Vlada imalo Hrvatska onda bi trebala priupitati Srbina Pupovca kakova prava imaju Hrvati u Srbiji, kakova prava imaju Hrvati u Italiji, kakova prava imaju Hrvati u Mađarskoj, kakova prava imaju Hrvati u Slovačkoj, kakova prava imaju Hrvati kod Židova, kod Roma, itd.

Mislim da je napokon došlo vrijeme da se osnuje stranka za zaštitu prava većinskog hrvatskog stanovništva. Zahvaljujući Milanovićevoj komunističkoj projugoslavenskoj kliki, Hrvati su u Hrvatskoj kao samoposluga iz koje Srbi, Talijani, Mađari, Slovaci, Romi, Židovi...besplatno uzimaju što god hoće.
Ponedjeljak, 18.05.2015.

DRUGOVI PARTIZANI, KOMUNISTI, ANTIFAŠISTI I SRBOČETNICI

Nezavisna Država Hrvatska (NDH), koji niti nacrtanu ne možete smisliti, nije bila samo Jasenovac i Gradiška: ona je bila jasni izraz težnje Hrvatskog naroda da se napokon izvuče ispod jugoslavenskog kopita ispod kojega su životima plaćali hrvatski političari i civili.

Više od 70 godina gore udružena „zločinačka organizacija“ sa protuhrvatskim predznakon, demonizira Hrvatsku, NDH-ziju, u novije vrijeme Domovinski rat, itd., upotrebljavajući samo masnu crnu boju. To istovremeno znači kao skidanje svake i najmanje odgovornosti za teror nad Hrvatime za vrijeme stare Juge, za vrijeme Titove klaonice i sada nakon što smo krvlju hrvatskih sinova i kćeri napokon skinuli srbočetnički, antifašistički i komunistička jaram, ta družina sve čini da Hrvatska ponovno nestane.

Okupirali su sve medije, uvukli se u sve glavne institucije njima mrske Nezavisne i slobodne Hrvatske, blateći na svakom koraku Tuđmana, Hrvatske branitelje a sada i prelijepi hrvatski cvijet – Kolindu Grabar Kitarović. Demonizacija HDZ-a, kojega inače u mnogočemu ne branim, ali valja priznati da je ta stranka ipak ičinila veoma mnogo za slobodu i boljitak hrvatskog naroda. Komunističko blebetalo, drug Milanović i njegova svita prvi su počeli demonizirati i optuživati HDZ za sve što je loše a ponajviše da su sistematski opljačkali Hrvatsku. Milanović pred nama koji smo živi svjedoci da su ti „pljačkaši“ Hrvatske gradili autoputeve, da su gradili desetke tisuća porušenih i uništenih stanova što je učinio srpski agresor, da su u mnoga i nazabitnija sela dovele telefone, vodovod, struju, itd. Za razliku od HDZ-ovih „pljačkaša“ koji su u Remetincu, Milanovićevi pljačkaši i agresori na Hrvatsku sjede u Hrvatskom Saboru.

No, ipak bih pohvalio liječnike SDP-a koji su veoma uspješno i u kratkom roku izliječili desnicu druga Milanovića: prije par dana mu je šaka uzdignute desnice bila skvrčena, a sada u splitu na uzdignutoj desnici svu su se prsti izravnali!

Nema dana kada npr. NL nešto ne ispovraća protiv Kolinde. Mislim da se tu radi o mrtvačkom hropcu Milanovića i njegove srbo-komunističke Vlade.

No, da se malo još vratim na gornju tvrdnju da NDH nije bila samo Jasenovac, podsjetio bih gornju „zločinačku družinu“ da istovremeno kada je tek osnovana i od velikog broja zemalja priznata NDH, postala meta napada komunista i srbočetnika (većina Titovih partizana su regrutirani krajem 1940. na 1945. godinu, a praktički se oformiravala i osposobljavala sve do 1990.), NDH je smagala snage da neumorno i veoma plodno radi na polju kulture, književnosti, umjetnosti, kazališnom životu itd.

Evo samo nekih činjenica:

„Malo je poznato da je u vrijeme NDH objavljeno više od 2000 samostalnih publikacija, uključujući 4 sveska Hrvatske enkciklopedije. Samo je Matica hrvatska u četiri ratne godine izdala 132 naslova, s tim da su neki zapremali i više svezaka, što je za tadašnje prilike više nego impresivna bilanca. Pritom je važna činjenica da ni u MH-u, ni u Hrvatskome izdavalačkom bibliografskom zavodu (HIBZ), ni u bilo kojoj drugoj nakladi NDH, nije bila objavljena ni jedna knjiga bilo kojega njemačkog ili talijanskog ideologa bliskog tadašnjoj njemačkoj li talijanskoj vlasti, niti ijedna knjiga ijednoga književnika iz kruga režimskih pisaca tadašnje Njemačke i Italije.

Ali su se našle dvije u tadašnje doba ideološki «nepoćudne» knjige: Valery: Razgovor o Europi i Keynes: Problem novca između dva rata. [11] Dakako, autonomija umjetničkoga života – koja se nesumnjivo ne ubraja u obilježa totalitarnih režima – ne bi bila moguća da ju državne vlasti nisu ako ne baš poticale, a onda svakako tolerirale.

Već ovih nekoliko izdvojenih fragmenata koji se tiču kulturnoga života u vrijeme NDH, pokazuju nam kako povijest NDH nipošto nije crno-bijela, kako bi to htjeli naši domaći «antifašisti», što je, dakako, eufemizam za bivše staljiniste i titoiste. NDH nije sinonim samo za zločine, Jasenovac i Staru Gradišku. Sve zločine, ma u ime kojega režima ili ideologije bili počinjeni, naravno da je potrebno bezuvjetno osuditi. No oni nikako ne mogu biti nešto što NDH definira u njezinoj biti“ (HF od 15. 10. 2010).

Ovo i još mnogo toga drugoga očito nije poznato drugovima povjesničarima tipa Klasić, Jakovina i sl.
Ponedjeljak, 18.05.2015.

DRUŽE HRVOJE KLASIĆU - TOBOŽNJI POVJESNIČARU

Taman da poklič „ZA DOM SPREMNI“ i jest samo i isključivo ustaški, što tom pokliču fali?! Nego tebi i takovima kao ti smeta sve što je hrvatsko. U svom pametovanju „nedjeljom u 2“ (17. 05. 2015.), drug povjesničar – jad i bijeda od povjesničara! – spomenuti ide tako daleko da tvrdi kako „Tito nije bio diktator“, pa praktički niti krvnik.

Pa i sam Srbin Aleksandar Stanković koji je ovu komunističku spodobu pozvao u emisiju, miškoljio se i pokušavao malo otupiti besmislice koje je Klasić valjao.

Jedna od možda najvećih njegovih nebuloza jest tvrdnja da „U Bleiburgu nisu ubijani Hrvati, nego neprijatelji države". Onda ni u Težnom, ni u tisućama prikrivenih grobišta nisu ubijani Hrvati nego također neprijatelji države!

Lako je bilo poubijati stotine tisuća razoružane hrvatske vojske i civila, kojoj se vojsci gotovo nigdje nisu usudili oprijeti tzv. partizani, komunisti i antifašisti. Činjenica da su Titovi krvoloci veoma brzo pronašli tisuće i tisuće jama “po šumama i gorama” dokazuje da se tu skrivali i bilježili gdje se jame nalaze, koje su onda nakon rata punili desetcima tisuća poubijanih “neprijatelja države” koji su slučajni svi odreda bili Hrvati.

Eto, takovi nama danas uče našu mladost i odgajaju nove divizione mrzitelja Hrvatske i hrvatskog naroda. Nadam se da će divljanju ovih kvazi povjesničara, Hrvoja Klasića – nećaka M. Špiljka – T. Jakovine kao gotovo brata blizanca druga Klasića, itd., uskoro doći kraj trovanja i laži sa sredstava informiranja.

Nek uživaju miran san u sjeni svoga ljubljenog Tita koji nije bio diktator niti krvnik, premda je „znao barem za 50.000 ubijenih...“ (Lasić!). Druže Lasiću: „ZA DOM SPREMNI“ ili po Grobnički: „PARIĆANI“! Neka ti to klucka po tvojoj – lažima i mržnjom – nabubrenoj glavi.

Možda je samo pitanje dana kada će „povjesničari“ poput Klasića, Jakovine, itd., tražiti brisanje slova „U“ iz abecede jer snažnije nego bilo koje drugo slovo podsjeća na USTAŠE!
Srijeda, 13.05.2015.

DRUG MILANOVIĆ I TZV. ANTIFAŠISTI SISTEMATSKI SIJU RAZDOR I MRŽNJU TE KRIVOTVORE POVIJEST

„Za mene je u 2. svjetskom ratu postojala samo jedna hrvatska vojska, to su bili hrvatski partizani i partizani Hrvatske… Lika, Banija, Kordun i narodi koji su tamo živjeli, i hrvatski Srbi, narodi Primorja, Gorskog Kotara, kasnije i Istre – to je hrvatska vojska. I na nju moramo i uvijek ćemo biti ponosni” (SLOBODA HR OD 26. 04. 2015.).

"Bila je to narodna vojska.“ (hrt VIJESTI od 09. 05. 2015.).

Očito je drug Milanović pobrkao jasne činjenice: jedina i prava hrvatska vojska su bili USTAŠE i DOMOBRANI, a vi komunisti i antifašisti demonizirajte tu vojsku koliko god hoćete jer povijesna je istina da su upravo partizani, komunisti i antifašisti počinile daleko veće zločine nego ustaše i domobrani. Ako su doista „partizani Hrvatske Lika, Banija, Kordun i narodi koji su tamo živjeli, i hrvatski Srbi, narodi Primorja, Gorskog Kotara, kasnije i Istre – to je hrvatska vojska. I na nju moramo i uvijek ćemo biti ponosni”, bili doista HRVATSKA VOJSKA, onda to znači da je ta HRVATSKA VOJSKA izvršila, pod zapovjedništvom balkanskon krvnika Tita, najveći pokolj nad Hrvatima u povijesti.

S druge pak strane, ako su nakon par dana ti isti Milanovićevi „hrvatski partizani“ postali „narodna vojska“, to znači da je ta ista „narodna vojska“ izvršila devedesetih godina prošlog stoljeća krvavu agresiju na Hrvate i Hrvatsku. I nema tu nikakovog AVNOJA ili ZAVNOHA nego samo i isključivo hrvatski branitelji koji su tu srbočetničku i hrvatsku komunističku bandu, svojom hrabrošću i domoljubljem do nogu porazili.

Tako to ispada prema komunističkom blebetalu drugu Milanoviću.

Najveći sijači mržnje i razdora hrvatskog tkiva danas su – kao i prije - tzv antifašisti i neo-komunisti na čelu sa drugom Milanovićem. To se jasno vidi iz skupa tih nekih pomahnitalih vampira u Jasenovcu i u Lisinskom.

I tu je veličanstvenu ulogu u prilog Hrvata i Hrvatske odigrala naša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović kada se svijesno nije pridružilu tom srbokomunističkom i tzv. antifašističkom plesu vampira.

Zanimljivo je da ta zbunjena i izgubljena ekipa tobožnjih antifašista i neokomunista zamjera predsjednici Kolindi na njenom (ne)dolasku u Jasenovac a istovremeno veličaju najvećeg balkanskog krvnika Tita koji nikada nije došao u Jasenovac. Zašto o tome šute razni Milanovići, Fumići, Tamaruti, Pusići, Pupovci, Teršreličke...?!

Glavni vampiri te tobožnje komemoracije u Jasenovcu i 70.te godišnjice proslave komunističko-antifašističko-partizanske diktature nad Hrvatskom su drug „boško buha“ F. Fumić, riječko napuhano antifašističko blebetaloTamarut, potpuno isčašeni drug Milanović, Pupovac kao jedan od stalnih i prokušanih mrzitelja Hrvatske, itd.

Očito su to zadnji trzaji onih koji podržavaju najvećeg balkanskog i 10. svjetskom krvnika Tita. Kada jednoga dana na vlast u Hrvatskoj dođe doista prava hrvatska ekipa, zauvijek će nestati nazivi trgova i ulica balkanskog krvnika i najvećeg vampira Tita. Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović učinila je prvi korak, uklonivši poprsje krvnika Tita sa Pantovčaka. Sada je na svima nama da složno krenemo u preimenovanje trgova i ulica koje nose ime tog krvnika.

Na kraju, drug Milanović bi trebao jasno reći hrvatskom narodu kada je omiljeli balkanski krvnik Tito digao tu Milanovićevu „hrvatsku vojsku“ protiv Hitlera sa kojim je, zajedno sa Staljinom, stupio u savez? Tek kada je Staljinov i Titov saveznik Hitler napao Rusiju, tada se je krvnik Tito digao protiv Hitlera – ali ne u prilog hrvatskom narodu nego u prilog majčici Rusiji.

Staljin i Tito su bili saveznici Hitlera prije nego Ante Pavelić!
Nedjelja, 26.04.2015.

DANAŠNJI SPOMEN NA (NE)DOKAZANE ŽRTVE U JASENOVCU BIO JE OBIČNI CIRKUSERAJ...

Udruženim snagama srbočetničkih mrzitelja Hrvatske i bijednih staro i novo komponiranih hrvatskih komunista i tzv. antifašista – također mrzitelja Hrvatske – današnji su spomen na Jasenovačke žrtve pretvorili u najobičniji cirkus.

Tko ne vjeruje neka pažljivo pročita što je tamo valjao drug Milanović, drug Leko, Milorad Pupovac...Bio je to čisti napad na „genocidne“ Hrvate, na samu Hrvatsku i posebno na hrvatsku predsjednicu, Kolindu Grabar-Kitarović.

Isti cirkus priređuju svake godine.

Umjesto da su se napokon sjetili i pokušali raskrinkati srbočetničke i komunističke laži o Jasenovcu, oni još uvijek žive u teškoj svađi sa brojkama. Tako je drug Milanović spomenuo malo više od 80 tisuća, a predstavnik srbočetnika, M. Pupovac je bez stida i srama istovremeno srbovao o nekih 100 tisuća ubijenih u Jasenovcu. Čudno da nije napravio par koraka pa otišao u tzv. Republiku srpsku u kojoj još uvijek govore o preko 600 tisuća ubijenih u Jasenovcu – uglavnom Srba.

Na kraju, ovih su se dana hrvatski komunisti i njima pridruženi tzv. antifašisti i jugonostalgičari teško okomili na predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović, u čemu osobito prednjače neki novinari NL, zaboravljajući da upravo njihov „neprežaljeni vođa“ i najveći balkanski te 10. svjetski krvnik Tito nikada nije bio u Jasenovcu. Pogodite zašto!

Rekoše da je svaki pedalj zemlje u Jasenovcu natopljen krvlju žrtava a istovremeno zaboravljaju da je svaki pedalj ogromnog prostora bivše države također natopljen krvlju razoružane hrvatske vojske i civila za što su odgovorni Titovi koljači, antifašisti, komunisti i ogroman broj partizana unovačenih od srbočetničkih krvoločnih horda. Gotovo su sigurno današnje povorke gazile po kostima hrvatskih ustaša, domobrana i hrvatskih civila koje je krvolok tito likvidirao upravo u Jasenovcu nakon Jasenovca!

Neka napokon odgovorne vlasti u Hrvatskoj smognu snage pa javno i otvoreno progovore o Jasenovcu nakon Jasenovca i reknu narodu zašto se svi važni dokumenti o Jasenovcu još uvijek nalaze u Beogradu i zašto su nedostupni javnosti. Očito zato jer ti dokumenti i samih službenih komisija koje je imenovao balkancki krvnik Tito, ne odgovaraju Jasenovačkom mitu srbočetničkih i komunističkih spodoba koje još uvijek vode ovu zemlju, prikrivajući i nadalje tisuće jama u koje su njihovi prethodnici pobacali stotine tisuća hrvatskih žrtava, a napuhujući i izmišljajući Jasenovačke žrtve.

Kao što tzv. antifašisti stalno izmišljaju fašiste, tako tvorci Jasenovačkog mita stalno izmišljaju "krvoločne ustaše" i svako toliko povećavaju broj Jasenovačkih žrtava. Zašto se napokon ne ograde od "Jasenovac org" gdje broj Jasenovačkih žrtava dosiže preko 600 tisuća - imenom i prezimenom? Neke su žrtve u Jasenovcu navedene čak dvadesetak i više puta, o čemu sam nedavno pisao na ovome blogu, navodeći o istoj temi ono što je pisao GK.
Petak, 17.04.2015.

ŽIDOVKA JULIJA KOŠ UČESTALO SIJE MRŽNJU PROTIV HRVATSKE – A SADA POSEBNO PROTIV PREDSJEDNICE KOLINDE GRABAR-KITAROVIĆ

Njezino rovarenje protiv Hrvatske obično je pokriveno plaštom „protiv ustaša i NDH“, a sada sve to još omata u celofan osporavanje Nataše Jovičić kao one koja „prikriva istinu o Holokaustu“, a kojoj je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ponudila mjesto savjetnice o Holokaustu.

Nije to prvi puta da spomenuta Židovka Julija Koš oštro napada spomenutu Ravnateljicu spomen-područja Jasenovac, gđu. Natašu Jovičić – u stvari: današnju Hrvatsku i današnje Hrvate, što je bjelodano vidljivo iz zadnjeg njezinog Otvoreno pisma upućenog Nataši Jovičić – zapravo Hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović (usp. NL od 16. 04. 2015., str. 2.).

Židovka Julija Koš sa visoka čita lekcije ne samo Nataši Jovičić nego i hrvatskoj predsjednici Kolindi i cijelom vrhu sadašnje i bivše vlasti. Tako ona uopće nije zadovoljna ni sa drugom Mesićem, niti sa drugom Josipovićem koji je svašta bulaznio kada je bio u Izraelu, a posebno o „ustaškoj zmiji“, itd.

Nego, kada Židovka Julija Koš toliko mrzi „krvoločne ustaše“, vjerojatno joj nije poznato koliko je Židova-generala bilo u ustaškoj vojsci, koliko je Srba bilo u Vladi NDH i također u ustaškoj vojsci.

Za kraj ovdje ću sam sebe citirati što sam godine 2009. napisao u svoj komentaru na njezino također „otvoreno pismo“(Sva njezina „otvorena pisma“ lako je pronaći na internetu, pa se svatko lako može uvjeriti u njezinu mržnju protiv Hrvatske – i to današnje Hrvatske!). Čak što više: Njemcima oprašta jer su tobože priznali što su radili, a Srbiju niti ne spominje iako je upravo Srbija prva javila Hitleru da je „Juden frei! Evo moga komentara iz 2009. godine:

„ponedjeljak, 30.11.2009.

NEVJEROJATAN BEZOBRAZLUK ŽIDOVKE JULIJE KOŠ U VEZI JASENOVCA

Židovskoj drskosti i bezobrazluku očito kraja nema. Prema današnjem pisanju NL (30. 11. 2009. str. 9.), Julija Koš piše otvoreno pismo u kojem tvrdi da MUZEJSKI POSTAV U JASENOVCU JE SRAMOTAN I VRIJEĐA ŽRTVE LOGORA.

Na kraju svoga pisma citira – koga drugoga nego dr. Krausa koji kaže: "Mi poručujemo svima koji zbog bilo kakvih razloga iskrivljavaju povijest najmračnijeg razdoblja evropske civilizacije, da jedino istina vodi u budućnost i do zajedništva“.

Točno gospođo Koš: istinu o Jasenovcu bi napokon trebalo reći. To pak znači da se napokon i vi židovi TREBATE JASNO I GLASNO ograditi od jasenovac.org gdje se navodi preko 600 tisuća žrtava u Jasenovcu, da napokon priznate da u Jasenovcu nisu stradali samo Srbi, Romi i Židovi kako to vi navodite u svojem otvorenom pismu ministru Biškupiću, nego da su u Jasenovcu stradali i Hrvati i to NAKON 1945. GODINE.

Julija, bilo bi svrsihodnije i poštenije da navedeš ogromne žrtve Palestinaca koje tvoji Židovi čine sada pred očima cijelog svijeta, a da nikomu ne odgovaraju.

Julija Koš je inače poznata po svojoj sistematskoj laži i pljuvanju protiv Hrvatske u svakoj prilici pa tako i u svome nastupu u Jeruzalemu na skupu o holokaustu gdje je izgovorila niz laži i neistina o hrvatskoj vlasti koja tobože prikriva i umanjuje žrtve u Jasenovcu (vidi JL, 11. srpnja 2008.).

Pa u 2. svjetskom ratu niste samo vi Židovi stradali, ali za razliku od ostalih naroda vi ste itekako svoje žrtve iskoristili i iskorištavate u svoje prljave ciljeve.

Možda bi bilo pametnije da gospođa Koš pročita knjigu od Avrahama Burga: „Pobijediti Hitlera“ gdje on tvrdi da Izrael koristi holokaust da radi što nitko drugi ne smije. Naime, taj bivši predsjednik izraelskog parlamenta (DAKLE: NE THOMPSON ILI NEKI USTAŠA, gospođo Koš, nego tvoj pravokrvni ŽIDOV!), tvrdi da je „Izraelsko društvo holokaust pretvorilo u temeljnu odrednicu svojeg postojanja te da izraelski političari zlorabe sjećanje na masovno uništavanje Židova, kako bi za Izrael dobili posebna prava i mogli ignorirati važeće međunarodno pravo“. Burg zaključuje da na taj način svjetska javnost „nama (Židovima, m.o.) dopušta činiti stvari koje ne bi bile dopuštene niti jednoj drugoj naciji...“. Gospođo Koš, pročitaj malo tu knjigu pa o njoj daj svoj sud i prestani već jednom zlorabiti žrtve Jasenovca“.
Utorak, 07.04.2015.

KOMU SMETA HRVATSKI GRB NA REGISTARSKIM TABLICAMA AUTOMOBILA?

Nema ama baš nikakovog razloga da se sa registarskih tablica automobila u Hrvatskoj uklanja veoma raspoznajni znak HRVATSKI GRB nego samo i isključivo da se još jedan simbol hrvatskog identiteta ukloni. Detumanjizacija, dehrvatizacija hrvatske, poniženje hrvatskih branitelja, izjednačavanje agresora i žrtve a sada i dehrvatizacija registarskih tablica Hrvatske.

Po nakaradnim kockicama koje ama baš ništa ne znače, nitko ne može znati da se radi o vozilu iz Hrvatske. Uklanjanjem hrvatskog grba sa registarskih pločica Hrvatsku se izjednačava sa bzličnošću registarskih tablica BiH.

To je još jedan jasan protuhrvatski potez druga Milanovića i njegovih pulena (Ostojića!), kojima očito smeta svako hrvatsko obilježje.

Osim toga ludost je nad ludošću da svako selo i svaki kamen dobije svoje registarske tablice. U tom metežu više nitko neće biti u stanju doznati od kuda je vozilo ispred njega. Osim toga, što će biti onda kada nekomu iz Vlade sine da dokine status grada nekim mjestima?! Opet harač po narodu.
Ponedjeljak, 06.04.2015.

DON TIHOMIR ŠUTALO ŠUTNUO HRVATSKE BRANITELJE!

Bez obzira koje je svojim nebulozama namjere imao, dosta je pročitati komentare na njegovo šutanje hrvatskih branitelja pa da se vidi sva nesmotrenost njegove poruke pred hrvatskim braniteljima u Savskoj 66.

„Prestanite biti heroji Domovinskog rata, postanite stvaratelji i uzor našeg društva...“. „Nemojte dozvoliti da vas smatramo jadnicima, da vas smatramo braniteljima. Nametnite nam se kao uzori i kao stvaratelji...“ (Večerni List od 05. 04. 2015.).

Što znači ovo Šutalino: „Prestanite biti heroji Domovinskog rata“, kada niti jedan jedini hrvatski branitelj nije službeno proglašen za „heroja“, za razliku od partizanskih i antifašističkih koljača koji su praktički svi odreda biti „heroji“?! Očito zato što su izvršili najveći pokolj hrvatskog naroda nakon 2. svjetskog rata, što don Šutalu očito nije poznato ili nije važno.

U komentarima na Šutalin svetogrdni napad na hrvatske branitelje u Savskoj 66 okupio se sav ološ mrzitelja samostalne Hrvatske, hrvatskih branitelja i svega što je hrvatsko. Neka se salezijanac, don Tihomir Šutalo malo pozabavi tim komentarima pa će valjda shvatiti kakove je nebuloze izjavio protiv hrvatskih branitelja.

Stoga je zanimljivo da don Šutalo nije posvetio niti jednu jedinu rečenicu „partizanskim herojima“ na čiji brk Hrvatska još uvijek isplaćuje oko 40 tisuća mirovina.

Reći hrvatskim braniteljima da nisu branitelji, može samo poremećena i neuravnotežena osoba, u čemu prednjači salezijanac don Tihomir Šutalo. Kako to onda da su partizani još uvijek partizani, da su tzv. antifašisti još uvijek antifašisti, da su „partizanski heroji“ još uvijk heroji, a hrvatski branitelji iz Domovinskog rata to više nisu u ćuturi don Tihomira Šutala?!

Ako se po Šutalu hrvatski branitelju nebi trebali "biti heroji Domovinskog rata", ako ih ne treba "smatrati jadnicima...braniteljima", onda bi po Šutalu najbolje bilo da ih izjednačino sa srbočetničkim agresorom i da ih nazovemo - agresorima.

Možda bi bolje bilo da je dotični tiho(mir) prešutio(Šutalo) ovo što je ispovraćao protiv hrvatskih branitelja. To je, doduše, samo moj sud o ovom njegovom blesarenju i podlosti.

Nego don Šutalo, također ništa ne govoriš o rušenju križnoga puta u tvom rodnom Stocu! Ispadaš jadan i bijedan izdanak svoga salezijanskog reda i svoje ponosne BiH (Stoca).

Na kraju, u čemu onda po Šutali ti od njega osramoćeni hrvatski branitelji mogu biti „kao uzori i kao stvaratelji...“?
Srijeda, 01.04.2015.

OD KUDA ŠEŠELJU HRVATSKA ZASTAVA?

Kako smo obaviješteni preko raznih medija, Šešelj je u Beogradu zapalio hrvatsku zastavu.

Nakon toga se može postaviti ozbiljno pitanje: od kuda njemu hrvatska zastava?!

Posve je jasno da mu je tu zastavu dala glavna Milanovićeva ministrica, drugarica Vesna Pusić.

Trebali tomu još bilo kakovi komentar?
Utorak, 31.03.2015.

NAMJERNO ZADUŽIVANJE HRVATSKE OD STRANE MILANOVIĆEVIH KOMUNISTA I PROTUNARODNJAKA

Drug Milanović i njegovi puleni, barem je takav dojam, namjerno zadužuju Hrvatsku, a od tog zaduženja niti smanjuju glavnicu a niti bilo što rade.

Smatram da bi najbolje bilo da se ministru i drugu Lalovcu smjesta oduzme putovnica i da mu se više ne dozvoli odlazak kod zapadnih zelenaša, jer kada god iziđe izvan Hrvatske, zaduži hrvatske građane za nekoliko milijardi. Jedino ostaje problem kako spriječiti njegove kontakte sa zelenašima u Hrvatskoj!

Zašto to Milanovićeva Vlada čini? Pa barem je to jasno: znaju da će na slijedećim izborima izgubiti pa žele nekoj drugoj Vladi zapapriti već prve dane nakon izbora. Uopće mi nije jasno kako to da ima ljudi koji žele preuzeti zemlju koju su Milanović i njegova klika do temelja izvarali o opustošili.

Drugovi, gdje je Pelješki most, gdje je autoput Rijeka-Žuta Lokva, gdje je tunel do Žute Lokve za koji ste tvrdili da tek što radovi nisu započeli (od propuha iz tog tunela je teško obolio župan Komadina pa je morao pod hitno biti prevežen na liječenje u Rijeku!), što je sa stotinama Imunoloških Zavode koje namjerno uništavate, što je sa Tibom iz Matuljima, što je sa....itd.?

Drug Milanović je obećao da više neće kritizirati i sve probleme prebacivati „na one prije“, pa sada to čini i za doručak i za ručak i za večeru! Još malo pa će njihova osobna drama prestati, ali će se zato teška ekonomska, moralna i svaka druga drama hrvatskog naroda nastaviti, a i onih koji će preuzeti kormilo hrvatske države koju su oni potpuno izdali, opustošili, opljačkali i ponizili.
Nedjelja, 29.03.2015.

SANADER VAN A DRUG MILANOVIĆ I NJEGOVI PREVARANTI, KRIMINALCI I PRAVOMOĆNO OSUĐENI – UNUTRA!

Nakon što se je konačno oprostio i od ono malo pameti, drug je Milanović ovih dana dao neke izjave o pljački Hrvatske koja se sistematski provodi kroz neka njegova ministarstva, dakle, dao je izjave za Guinesovu knjigu najvećih gluposti! Milanović i njegova klika brzim koracima sistematski uništavaju Hrvatsku u svakom smislu i pogledu: zato su i došli na vlast.

S druge pak strane, drug Matić, tzv. ministar hrvatskih branitelja, ponovno je pod snažnim utjecajem PTSP-a. Umjesto ministarske stolice on se je opredjelio za bravara pa mijenja brave i lokote kako stopostotni hrvatski branitelji nebi mogli ući u tu njegovu prćiju. Vjerojatno je taj zanat ispekao u srpskim logorima!

Milanovićevu srbokomunističkuhnsovsku kliku jeza hvata pri pomisli da će uskoro morati ustupiti stolice sposobnijima, a oni će biti zapamćeni kao potpuno nenarodna, prevarantska, lažljiva, u velikoj mjeri kriminalna i protubraniteljska Vlada. Najbolji dokaz da im brod snažno i brzo tone jest činjenica što su neki štakori već sa tog tonućeg broda pobjegli... Neki pak – iako pravomoćno osuđeni ili u najmanju ruku pod istragom – zauzimaju ili saborske ili pak stolice pojedinih gradonačelnika.

Za pad drugarice Violić isključivo je kriv sam drug Milanović jer je previsoko podigao ljestvicu komunističkog morala pa ona onako ugojena nije uspjela preskočiti – za razliku od bivše sisačkomoslavačke županice ili pak gradonačelnika Dubrovnika.
Ponedjeljak, 23.03.2015.

SADAŠNJI KOMUNISTA MILANOVIĆ I PRIJAŠNJI NJEGOVI DRUGOVI: 1945.-2015.

Prije svega valja obratiti pozornost na činjenicu da se današnji komunisti, antifašisti, udbaši svih fela i boja te njihovi režimski novinari nikako ne mogu pomiriti sa izborom Kolinde Grabar-Kitarović za predsjednicu Hrvatske. Posebno to dolazi do izražaja kada je Predsjednica maknula bistu diktatora i najvećeg balkanskog a 10.-og svjetskog krvnika Tita iz predsjedničke palače.

Na četiri se noge digoše oronuli tzv. antifašisti, do besmisla braneći tog krvnika. Što li će tek biti kada napokon hrvatski narod progleda pa izbriše ime tog diktatora i krvnika sa hrvatskih ulica i trgova?

Drug Milanović spočitava hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović da ne poznaje povijest. Valja poručiti drugu Milanoviću i cijeloj njegovoj srpsko-komunističko-hnsovskoj Vladi da za upoznati tog krvnika nije potrebno znati povijest nego zemljopis: tisuće i tisuće jama na ovim prostorima koje je taj krvnik do vrha napunio tijelima civila i razoružanih vojnika hrvatske vojske. Kamo god se okreneš ili pak zakopaš na pola metra dubine, svugdje ćeš naći kosture koji sada napokon nezaustavljivo izviru na svijetlo dana.

Ako su po zakonu poubijani zašto su onda njihove grobove prikrivali preko pola stoljeća?

U čemu je sličnost 1945. i 2015. godine?

Pa evo: nakon što su tzv. antifašisti i partizani napokon izišli iz šuma, odmah su grozničavo počeli stvarati crno-bijeli svijet: svi ustaše i domobrani su zločinci, svi partizani i antifašisti su janjci i heroji. Zaboravljaju da se se upravo ustaše borile za NDH na koju su poput krvoločnih hiena odmah navalili Srbi i komunisti da ju unište u zametku. Nakon dugog robovanja pod srpsko-jugoslavenskim kopitom, Hrvatima nije preostalo drugo nego da se oružano dignu u obranu Hrvatske i hrvatskog naroda. S druge pak strane, hrvatski komunisti i tzv. antifašisti su se borili za Jugu pod srpskim kopitom. Oni pak koji su iz tih navedenih redova sanjali nezavisnu i slobodnu Hrvatsku bili su vješani i ubijani, kao npr. Hebrang (koji se, prema službenom priopćenje Titovih krvoloka, objesio za radijator iako u tom mučilištu nije bilo centralnog grijanja!).

Da je genocid na Hrvatima bio do u tančine isplaniran i namjeravan, dokazuje i činjenica da su Titovi koljači po njegovoj izravnoj naredbi u tren oka našli tisuće i tisuće jama u koje su pobacali svoje žrtve. Bilo je to moguće stoga što su se cijeli rat skrivali po šumama i tražili jame svoga krvavog pira.

Nemoguće je da za ta – do nedavno zatajena i prikrivena grobišta – nisu čuli razni Tamaruti, Fumići...iz redova antifašista, pa se stoga može reći da bi vjerojatno i oni danas to isto činili da im se ukaže takova prilika.

Napokon mi je jako drago da su otklonili pokroviteljstvo predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović nad svojom nekom antifašističkom svećanošću jer poštenoj, inteligentnoj i domoljubnoj Kolindi i nije mjesto među onima koji su klali i ubijali Hrvate pod svojim kapama sa crvenom zvjezdom. A bome joj nije niti mjesto u Jasenovcu i tom srbo-komunističkom mitu gdje su neke osobe navedene kao žrtve Jasenovca i po nekoliko desetaka puta i mnoge druge koje o Jasenovcu ni čuli nisu. O tome sam već u nekoliko navrata pisao pa nije potrebno da to ponavljam. Što se pak tiče Milanovićeve promašene, protunarodne i (namjerno)nesposobne Vlade. za cijelo vrijeme trajanja, oni sistematsku ponižavaju hrvatske branitelje, čak ih izjednačavaju sa četnicima (drug Josipović), tjeraju zaslužne hrvatske generale Domovinskog rata u mirivonu (drug Mesić), uspoređuju kardinala Bozanića sa Miloševićem (drug F. Matić), proglašavaju totalnim neznalicama hrvatske biskupe (drug Jovanović), uvjeravaju narod u svoje poštenje (drug Milanović), a sve sami kriminalci, pljačkaši, lopovi i lažljivci od kojih su neki čak i pravomoćno osuđeni (Vlahušić, Sabo, Marina Lovrić Marcel), itd.

Zašto oni sve to čine?

Pa zato da se održe na vlasti i da uživaju privilegije koje ni počemu nisu zaslužili. Oni neprestano moraju izmišljati neprijatelje (ustaše, ustaške guje – drug Josipović), kako bi se mogli ponovno pod „lijepim i miroljubivim kapama“ nametnuti narodu kao spasitelji i izbavitelji. To su, kako se čini, spremni ostvariti i nekom vrstom svoje komunističke revolucije – dakako – krvavog oblika.

Na kraju, po aktivnostima zadnjih par mjeseci (doduše: samo na riječima!) moglo bi se zaključiti da predsjednik Vlade ubuduće nebi trebao imati mandat duži od pola godine! Naime, pune tri godine su spavali na svojim lažnim obećanjima a sada ponovno glasno i jasno lažu sami sebe, jer uvjeren sam da narod više ne mogu obmanjivati i plašiti sa nekim „ustaškim gujama“.
Subota, 21.02.2015.

U HRVATSKOJ POD HITNO PROGLASITI DAN (ILI VIŠE) ŽALOSTI

Naime, kako je izjavio ovih dana četnikoliki Pupovac, kojeg je drug Josipović nazvao „etnobiznismenom“, on najvjerojatnije neće ići u Knin na proslavu OLUJE!

Ako tomu bude tako onda doista treba proglasiti, ne samo jedan, nego i više dana žalosti u Hrvatskoj.

Pa druže etnobiznismenu, tko tebe uopće zove na to sveto hrvatsko tlo? Tvoje mjesto i nije na proslavi veličanstveno vojno-redarstvene akcije OLUJA, nego tvoje mjesto bi bilo priličnije u akciji „traktorijada“, i to na nekom ukradenom hrvatskom traktoru. Onaj tko je za vrijeme okupacije odlazio u posjet onoj „drugoj strani“, i nije zaslužio da ikada bude na „ovoj drugoj strani“.

I još se usuđuješ napasti prvu hrvatsku predsjednicu-ženu, Kolindu Grabar-Kitarović! Imaš li ti imao srama, četnikoliki stvore?! I k tomu još kopaš svoj nos!

Živiš u zemlji koji ne možeš smisliti. OLUJA je pokopala sve tvoje snove i snove tvoje braće agresora o nekoj velikoj Srbiji.

Nego što si ono izbulaznio o tome kada je tvoj mentor izjavio kako se traži više Srba nego Hrvata, pa kada su mu crno na bijelom dokazali da to nije točno? Vrlo znakovito o srbočetničkoj laži i krivotvorenju stvarnosti kojoj smo mi živi svjedoci.
Petak, 13.02.2015.

MRŽNJA, NETRPELJIVOST I BLAĆENJE KOLINDE GRABAR-KITAROVIĆ

Nevjerojatni izlijev mržnje, netrpeljivosti, podmetanja, izrugivanja, namještanja, itd. protiv prve legalno izabarane žene predsjednice Hrvatske, dolaze upravo iz Rijeke, a glavni su nositelji svega toga novinari NL i očito komunistička partija (SDP) ove „regije“!

Pa taman da je crna ciganka izabrala na tu visoku i časnu dužnost u Republici Hrvatskoj iz Rijeke, barem bi Rijeka na to trebala biti ponosna.

No, kako se nikada i nigdje komunisti nisu pomirili sa gubitkom, tako je to i sada: nihov drug Josipović je legalno izgubio a Kolinda Grabar-Kitarović je legalno dobila izbore. Ali oni se s time ne mogu pomiriti, pa je i to da rovare, podmeću, pljuju i omalovažavaju predsjednicu Kolindu.

Najžešći u tomu su perjanice NL, Anka partizanka (Sanja Modrić) i ovaj puta dosta umjereni Denis Romac. Njemu strašno smeta što će na ustoličenju Kolinde Grabar-Kitarović ponovno biti predsjednička lenta, predsjednička garda i ostala „državnička“ simbolika (usp. NL od 13. 02. 2015., str. 10), jer po njemu po tome „Hrvatska spada u društvo južno-američkih država, ili balkanskih, ako vam je tako lakše (nav. mjesto u NL).

Što se pak tiče Anke Partizanke, ona je jadikovala u svome komentaru kako se je silni novac potrošio na privremeni ured Kolinde Grabar-Kitarović u hotelu, jer se tih par stotina tisuća (ako je doista tako) moglo upotrijebiti za gladnu djecu...Očito da Anki partizanki nimalo nije smetalo što je drugarica ministrica više srpskih nego hrvatskih vanjskih poslova naručila vladin vaion u Grčku, što je ona, drug Milanović i tko zna tko još odletio u Pariz na povorku koja je protestirala protiv ubijstava koja su se dogodila nakon što su vrli francuski novinarski izrodi izrugivali tuđe svetinje.

Anki partizanki također nije smetalo što je sisačko-moslavačka županica trošila silne novce na razno-razna događanja u tome kraju, čime je od Milanovićeve klike nagrađena ulaskom u tzv. Hrvatski Sabor, itd. Nju smeta samo prava Hrvatica, Kolinda Grabar-Kitarović.

Uza sve to, najiskrenije se radujem svečanosti ustoličenja Kolinde Grabar-Kitarović i od svega joj srca čestitam kao prvoj ženi Predsjednici LEGALNO IZABRANOJ!

Još uvijek dijelim besplatno za glasače druga Josipovića ručničiće da si temeljito brišu suze jer: KOLINDA JE POBIJEDILA! Uskoro će ista Josipovićeva sudbini pogoditi i protuhrvatski i protunarodni SDP.

Oj drugovi, jel vam žao, jel vam žao, Josipović vam otišao, otišao?!
Četvrtak, 12.02.2015.

TKO ZAPRAVO ŠIRI I PROUZROČUJE „GOVOR MRŽNJE“ U HRVATSKOM SABORU?

Kada malo pozornije pogledao tko je i što govorio u proteklim godinama u Hrvatskom Saboru onda se jasno vidi da snažan govor mržnje šire komunisti (SDP), HNS-ovci i Srbi koji se najviše i bune.

Sjetimo se drugarice Pusićke koja je tvrdila da je Hrvatska izvršila agresiju na BiH, premda je pružila utočište za nekoliko stotina tisuća ljudi protjeranih iz BiH. Srbija je mogla izvršiti agresiju na Hrvatsku, tobože braneći ugrožene Srbe, a Hrvatska nije imala pravo pomoći Hrvatima u BiH čiji su sinovi branili i Hrvatsku i svoje očeve i majke u BiH.

Sjetimo se da je drug Jovanović proglasio čitav HDZ, pa dosljedno tomu i sve oni koji glasaju za tu stranku, „kriminalnom organizacijom“.

Sjetimo se da se je na Sanadera i HDZ digla sistematska i organizirana hajka sa strane Milanovića i njegove klike, iako u svojim redovima i po svojim postupcima su daleko veća i jača „kriminalna organizacija“.

Također se valja prisjetiti kako su Milanovićevci, HNS-ovci i njihovi privjesci Srbi potpuno šutjeli kada je Pupovac dijelio seloteipe, šireći time mržnju ne samo protiv generala Glavaša nego praktički protiv svih hrvatskih branitelja i protiv same Hrvatske.

Sjetimo se i druga Nenada Stazića i još mnogih drugih te družbe koji ne propusti niti jednu jedinu prigodu a da ne šire govor mržnje protiv Hrvatske – doduše – na neizravan način, ali...

U ovoj hajki na Burića u HS gotovo svi poručuju kako je to povratak na 90.-te godine. Stoga bi ih valjalo priupitati nije li uptavo to „govor mržnje“, čime se izjednačava Srbija i Srbi kao agresori sa hrvatskim braniteljima.

Bešćutnost Milanovićeve komunističko-srpske Vlade se najviše očituje u njihovom odnosu prema hrvatskim braniteljima iz Savske. Tu nema nikakove razlike između hrvatskog branitelja Marića zatočenog u Srbiji i odnosa ove protunarodne i protubraniteljske Vlade prema hrvatskim braniteljima u Savskoj. Da se radi o psićima i mačkama onda bi se itekako u njihovu obranu digle razne organizacije i udruge, a kada je riječ o pravednim zaahtjevima hrvatskih branitelja, tu Vlada silom nameće braniteljima Ministra kojega oni ne prihvaćaju, a za što imaju snažne dokaze.

Mogli bismo tako nabrajati u nedogled tko su zapravo pravi nositelji „govora mržnje“ i u Hrvatskoj i u tzv. Hrvatskom Saboru. Naime dok u Saboru sjede neki osvjedočeni četnici koji su se borili protiv Hrvatske, taj se Sabor drugačije niti ne može zvati Hrvatski nego tzv. Hrvatski.

I ovom prigodom moje iskrene i srdačne ČESTITKE PRVOJ ŽENI PREDSJEDNICI HRVATSKI, KOLINDI GRABAR-KITAROVIĆ. Jedva čekam nedjelju pa da ponovno vidimo zanemarene i u kut bačene neke od prelijepih hrvatskih simbola!
Petak, 06.02.2015.

SNAŽNA PORUKA MRŽNJE HAAŠKOG SUDA (NE)PRAVDE

Odlukom o izjednačavanju agresora i žrtve te odbijanjem da se srbočetničko klanje, masakriranje, ubijanje, protjerivanje hrvatskog življa označi kao GENOCID, Haag je jasno poručio:

ubijajte, koljite, masakrirajte, stvarajte nove Vukovare, Ovčare, Škabrnje...samo nemojte to činiti sa nakanom genocida – to je čista poruka mržnje i odobravanje genocida nad Hrvatima.

Hrvati koji su napadnuti u vlastitoj kući, koji su se žilavo i uz ogromne žrtve uspjeli obraniti i teško poraziti srbočetničkog agresora, sada su jednaki njima iako niti jedan jedini hrvatski branitelj nije otišao u Srbiju ubijati i razarati.

Premda i da su Srbiju okrivili za genocid, onima koji su izgubili svoje najmilije i tim žrtvama to praktički ništa nebi značilo, ali bi svijet napokon uvidio da su Srbi kao bijelosvjetski puleni – posebno Engleza i Francuza – doista izvršili nad hrvatskim narodom pokolj koji je doista ravan genocidu.

Znači da na temelju odluke haaških tužitelja (ne)pravde, Hrvatska nema prilike niti temelja da joj beogradska srbočetnička banda isplati bilo kakovu odštetu – kako za ubijene isto tako i za ogromna materijana razaranja Hrvatske.

Da je kojim slučajem hrvatska vojska u veličanstvenoj vojno-redarstvenoj akciji „OLUJA“ na Kordunu kod Vojnića poubijala zarobljene tisuće agresorskih vojnika, Haag bi to zasigurno nazvao GENOCIDOM i žestoko osudio Hrvatsku.
Utorak, 03.02.2015.

MEĐUNARODNI SUD (NE)PRAVDE PRESUDIO SAM SEBI

Današnjom presudom tzv. Međunarodnog suda (ne)pravde, taj je nakaradni sud presudio samome sebi.

Pa zar je trebalo čekati petnaestak godina da se donese ovakova presuda i zar ti isti članovi tog tzv. Međunarodnog suda (ne)pravde neće morati vratiti sve one silne novce koje su primali toliko godina da napokon donesu ovu monstruozu odluku o IZJEDNAČAVANJU KRIVNJE između agresora i žrtve?

Zatim, trebalo bi pitati te međunarodne sudce koji su donijeli ovu monstruoznu presudo: pa koliko je Hrvata trebalo biti ubijeno da bi se onda po mišljenju ovih monstruma to mogao nazvati genocid?

Njima ništa ne znače mnogobrojni Vukovari, mnogobrojne Škabrnje, mnogobrojna stratišta hrvatskih civila i početno slabo naoružanih hrvatskih branitelja: za njih su jednake i žrtve i agresor.

Da je njihova presuda u potpunosti usmjerena protiv Hrvatske jasno dokazuje izjava četničkog vojvode Nikolića i ostalih srbočetničkih članova srpske Vlade, a također izjava druga Pupovca i očito zadovoljstvo srpskih ministara i saborskih zastupnika u Milanovićevoj komunističko-hnsovskoj-srpskoj Vladi u Hrvatskoj. Pupovac jako žali za novcem koji je hrvatska Vlada uložila u dokazivanje da su Srbi doista učinili genocid nad Hrvatima. Neobično human čin!

Međunarodna (ne)pravda ovoga suda čista je lakrdija od suđenja.
Četvrtak, 29.01.2015.

SPLIT VIŠE NIJE „ZA DOM SPREMAN“!

Od jučer ni Split više nije „ZA DOM SPREMAN“! Taj stari, veličanstveni i ponosni poklič hrvatskih branitelja sa dubokim povijesnih korjenima od jugonostalgičara i hrvatskih komunista i udbaša proglašen je za USTAŠKI pozdrav, pa mu stoga nije mjesto u javnoj uporabi.

Da u proteklom Domovinskom ratu hrabri hrvatski vojnici nisu bili ZA DOM SPREMNI, uključujući tu i proslavljene Splitsko-dalmatinske brigade, srbočetničke koljačke bande bi zasigurno bile ponovile Bleiburg i križne puteve hrvatskog naroda. To jasno govore mnogobrojni Vukovari, Borova Sela, Voćini, Škabrnje... diljem okupiranog područja Hrvatske.

To je nastavak obezvređivanja Domovinskog rata i svih hrvatskih branitelja što sistematski provodi Milanovićeva i Josipovićeva politika, hrvatska udba umrežena u sve pore vlasti i u tijesnoj suradnji sa srbočetnicima i jugonostalgičarima.

Nekako po istoj toj logici je 1949. godine Titova koljačka komunističko-antifašističko-partizanska banda do temelja srušila u Rijeci na Mlaki velebnu crkvu PRESVETOG OTKUPITELJA, tvrdeći da je to građevina koju su sagradili fašisti. To bi značilo da treba srušiti najmanje polovicu Rijeke jer su je gradili talijanski fašisti. Također se valja prisjetiti da su riječki Titovi crvendaći 1948. do temelja srušili oštećenu židovsku sinagogu. Dakle, crvendaći a ne Ustaše Ante Pavelića. Ostatke srušene sinagoge su prodavali kao građevni materijal! Sve se to događalo u vrijeme kada su ti isti punili leševima ubijenih kostrensku jamu BEZDAN.

Također bi trebalo u možda novoj razidenciji Visoka prve hrvatske Predsjednice, Kolinde Grabar-kitaorvić razbiti prekrasni stol Ante Pavelića i tko zna što još drugoga iz ustaške baštine glavnog grada. A slovo "U" obavezno i pod hitno izbaciti iz abecede i o tome obavijestiiti sva svjetska diplomatska poredstavništva u Hrvatskoj!

U opasnosti je sada i najpopularnije hrvatsko glazbeno scensko djelo, Nikola Šubić Zrinjski zajedno sa J. Gotovcem, jer bimogli biti proglašeni za ustaše!

U to širenje mržnje prema Hrvatskoj i prema simbolima Hrvatske uklapa se i sistematsko izrugivanje ustoličenja nove Predsjednice Hrvatske, gospođe KOLINDE GRABAR-KITAROVIĆ i njezine najave kako će to biti popraćeno nacionalnim simbolima. Pogotovo su se na zadnje noge digli neki od ministara Milanovićeve komunističke klike, kao npr. Vesna Pusić koja se je čak ponudila Kolindi kao savjetnica – kako i što bi ona morala promijeniti, reći, misliti...Posebno je za zapaziti izjavu potpredsjednika Sabora (Olim Hrvatskog!), Srbina Nenada Stazića koji takovo ustoličenje naziva kičom, a za Lentu tvrdi da je potpuno nepotrebna (usp. NL od 29. 01. 2015., str. 6.).

Dana 29. siječnja 2015., Franjo Jurčević, župnik- uvijek ZA DOM SPREMAN!
Subota, 24.01.2015.

GRČIĆ DOBIO BRATA, A PLANU 21 NADODAN JOŠ JEDAN ČLANAK – ILI: ŠUPLJO OBEĆANJE

Kao što drug ministar Grčić uvijek vidi ono što nitko zdravog razuma i uma ne vidi, isto tako drug ministar Lalovac se raduje onomu čemu bi se normalan čovjek stidio! Tako ministar Grčić dobi brata blizanca po valjanju najobičnijih gluposti.

Naime neobuzdanost švicarskog franka izvela je druga Milanovića i neke njegove drugove posve na čistac:

Drug Milanović, snogom svoje istrošene vlasti i trogodišnjeg vrludanja i neuspjeha, sada odjednom zna riješenje koje treba nametnuti, i to ne nekom ekonomskom logikom nego snagom vlasti, „zamrznuti tečaj franka“.

U tu epopeju Milanovićevog gluparenja snažno se uključuje vrli ministar Lalovac koji jasno i glasno iznosi na vidjelo svu tragiku nebuloza koje je Milanovićeva komunistička vlada krila sve do sada, a to je nova točka nadodana „Planu 21.“ – tobože jeftino zaduživanje Hrvatske, tvrdeći da je to i bio razlog ulaska u EU. Dakle, o zapošljavanju posebno mladih, o nekom potoku priliva novca iz EU fondova, niti riječi. Tako to rade prevaranti i lažljivci.

Tako sada imamo mrtvi i neostvareni „Plan 21“, uz koji drug Lalovac stavlja još jednog „živog pokojnika“, a to je „jeftinije zaduživanje“ Hrvatske.

Treba li ovomu drugačiji komentar nego – nova katastrofa Milanovićeve vlade?! Što će biti kada se sve to bude moralo vraćati?!

Nego drugovi komunisti, zašto ne rješavate Imunološki zavod, zašto ste upropastili sve hrvatske velike i male tvrtke, zašto ne rješavate probleme hrvatskih branitelja iz Savske?

Da i malo imate ljudskog osjećaja vi komunisti Milanovićeve klike, morali biste reagirati pa taman se radilo o mačkama, a kamoli ne i o hrvatskim braniteljima. Pokazujete da ste doista zakleti neprijatelji protiv hrvatskog naroda i protiv hrvatskih branitelja. Da se radi o četnicima – pogotovo aboliranim – već biste davno našli rješenje.

Simbolično ste izabrali „Plan 21“ jer su i srbočetnici imali također „Plan 21“ za presijecanje Hrvatske u Gorskom Kotaru. Pogledajte malo film „Komšije 2“, pa će Vam sve biti malo jasnije!
Četvrtak, 15.01.2015.

KOGA JE ZAPRAVO POBIJEDILA PRVA ŽENA-PREDSJEDNICA HRVATSKE, GĐA. KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ?

Držim da ne treba nadugo i naširoko obrazlagati tvrdnju da je Kolinda Grabar Kitarović zapravo pobijedila druga Milanovića, izgubljenog, bezobraznog, neodgojenog i napuhanog kao pravu komunističku mješinu.

Prema tome, drug Josipović je samo usputna žrtva. Bude li komunistička partija (SDP) i dalje na svome čelu trpjela druga Milanovića, sigurno će izgubiti i Banske Dvore – osim ako ih ne spasi svojim bulaženjem sumanuta drugarica Sandra Petrović Jakovina. Možda je uzela krive ljekove iz krive apoteke, pa eto ti zla!

Nabavio sam nekoliko stotina tisuća maramica pa ih badava dijelim SDP-ovcima da si obrišu gorke suze jer poradi tih suza su potpuno obnevidili pa tumaraju bespućima svojih laži i ponovnom zavaravanja naroda, što njim ovoga puta nije opalilo!

Posebni biser se ovih dana veže za druga MINISTARA financija Boris Lalovac koje uopće ne zadužuje Hrvatsku nego samo izdaje obveznice u iznosu od milijardu eura. Mislim da bi tog ministra drug Milanović trebao posjesti što dalje od ministra Grčića koji svakoga vidi što ama baš nitko u Hrvatskoj ne vidi.

Dana 15. siječnja 2015., Franjo Jurčević

NB! Jučer sam bio u Dražicama i uputio službeni poziv gđi. Kolindi Graba Kitarović da kao prva ŽENA-PREDSJEDNICA posjeti našu župu Kastav, kada joj to obveze budu dozvoljavale, što je i obećala
Subota, 10.01.2015.

NAJVEĆI IZLIJEV MRŽNJE U HRVATSKOJ SVIJESNO PROIZVODI SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA I PUPOVČEVA STRANKA

U danima predizborne galame, najveći izlijev mržnje protiv Hrvatske, protiv Hrvata i protiv rimokatoličke Crkve došao je sa proslave pravoslavnog Božića na kojoj su proslavi bili i predstavnici vrha komunističke mrziteljske i protuhrvatske stranke.

Drug (ne)predsjednik Josipović je od Srba doživio najduži pljesak – „sad se vidi, sad se zna, tko se komu dopada!“ – a nakon njega također mrzitelj Hrvatske, Hrvata i Crkve u Hrvata, iščašeni miljenik komunističke partije Rijeke (posebno Obersnela!), Oliver Frljić.

„Za doprinos afirmaciji antifašizma 'Gojko Nikoliš' nagrađen je i redatelj i aktivist Oliveru Frljić“ (Privrednik.net od 08.01. 2015.).

Onaj tko na svoje domjenke zove hrvatske komuniste i Olivera Frljića, jasno i svijesno upotrebljava „govor mržnje“ i bjelodano pokazuje što misli o Hrvatskoj i o Hrvatima.
Četvrtak, 01.01.2015.

DRUGU MILANOVIĆU I SPKINJI PUSIĆKI HRVATSKE ZASTAVE PODIGLE TLAK, A DRUG JOSIPOVIĆ POBIJESNIO PROTIV GOTOVO 50% BIRAČKOG TIJELA

Najprije se je drug Milanović – potpuno izgubljen u prostoru i vremenu – oštro okomio na hrvatske zastave slavljenika iz tabora pobjednice Kolinde Grabar-Kitarović. Istovremeno njemu i izdajničkoj komunističkohanesovskoj kliki nimalo nije zasmetao Josipovićev promidžbeni lopatar (vjerojatno poradi snijega!), na kojem se je dosta jasno mogla vidjeti dominirajuća jugoslavenska zastava koja se je nakočila nad bojažljivu hrvatsku simboliku.

Jasno da svatko tko gubi ima pravo također i živce izgubiti, ali Josipovićevci sa gotovo 17 svojih privjesaka grdno izgubiše i svoj gubitak proglasiše za POBJEDU. Jednako kao i Srbi što učiniše sa kosovskom bitkom. Tko ne vjeruje neka pažljivo pogleda komunistički lopatar – vjerojaatno za čišćenje snijega!

Drug Josipović se toliko zaboravio da je kao pravnik sam odlučio da je jedino HDZ opljačkao Hrvatsku iako članovi njegove stranke i srbočetničke falange učiniše još gore, ali kao nagradu dobili su stolice u nekadašnjem hrvatskom a sada komunističko-srpskom saboru.

Ovime drug Milanović jasno dokazuje da su on i njegova klika protuhrvatski nastrojeni a drug Josipović još k tomu i protunarodno. Nazvati preko pola milijuna glasača koji su se opredjelili za HDZ da su kriminalci, lopovi i pljačkaši može samo umski upitna osoba. Što će tek biti kada dana 11. siječnja ove godine izgubi od sigurne pobjednice ovih izbora - Kolinde Grabar Kitarović?!